bujson 0 Report post Posted May 8, 2011 Ciemna sroczka mk2 na Kolobrzeskiej o 16:05 widziana GD8~~ Share this post Link to post Share on other sites
DanielG60 0 Report post Posted May 8, 2011 w niedziele około godziny 19ej na rondzie matecznym w krakowie ciemne corrado na rejce kr ..... (inpro black clear z tyłu) Share this post Link to post Share on other sites
Verbus 0 Report post Posted May 9, 2011 Wczoraj po 17 w Drawsku Pom czerwone corrado wreszcie jakies na ZDR Share this post Link to post Share on other sites
Rafal 0 Report post Posted May 9, 2011 Wczoraj (niedziela 8 maja) na drodze z Kazimierza Dolnego do Lublina minąłem jadącego z przeciwka Kamila L1. Mrugnąłem światłami, włączyłem na chwile awaryjne, Kamil - chyba mnie poznałeś ? Sory, że się nie zatrzymaliśmy, ale śpieszyliśmy się do Lublina. Miałem w perspektywie odwiedziny jeszcze dwóch domów, oraz powrót do Warszawy. W każdym razie znów (jak kiedyś) dzwoniłem na chyba jakiś Twój nieaktualny numer... Chciałem pogadać przez tel. ale tylko się nagrałem... Pozdro, Rafał Share this post Link to post Share on other sites
maslo 0 Report post Posted May 11, 2011 W sobotę 7 maja we Wrocławiu/Radwanicach widziałem czerwonego Corka tablica DWR z dodatkowymi zegarami w słupku. Leciałem jednośladem. We wtorek 10 maja w Oławie na parkingu Carefoura również czerwony Corek tym razem ze srebrnym małyszem na blachach DW w nim kobieta lat 40 Share this post Link to post Share on other sites
Sebastian 0 Report post Posted May 11, 2011 (edited) Zielone 9A, środek NT z dodatkowymi zegarami, 283tys przelot, w Krakowie przy Szpitalu Rydygiera dzis o 11 Edited May 11, 2011 by Sebastian Share this post Link to post Share on other sites
kicaj 0 Report post Posted May 11, 2011 Dzisiaj w Wawce na rogu Kijowskiej i Targowej - miejsce znane, Corrado na WZY - tablice znane tylko kolor i silnik już chyba nie ten czyli nowy nabytek Klemona jak przypuszczał w jedynym słusznym LC4U Share this post Link to post Share on other sites
Qbuncio 0 Report post Posted May 12, 2011 (edited) corrado koloru morskiego na numerach RLA (chyba z progami rieger'a) widziane dzis w Rzeszowie ok godz 13:00 na skrzyzowaniu lwowskiej z rejtana czyje to??? Edited May 12, 2011 by Qbuncio Share this post Link to post Share on other sites
slayer 0 Report post Posted May 12, 2011 widziana dzisiaj biała sroka WY... w poznaniu na ul. 28 CZERWCA Share this post Link to post Share on other sites
BOLO666 0 Report post Posted May 13, 2011 Na wylotówce z Białego na Zabłudów, tam gdzie już miesiąc czasu jeden pracownik grzebie w ziemi i ruch wahadłowy jest, mijane granatowe rrado, pewno Dzikus? Jeepem przemykałem z naprzeciwka. Share this post Link to post Share on other sites
L1 KAMIL 0 Report post Posted May 14, 2011 Wczoraj (niedziela 8 maja) na drodze z Kazimierza Dolnego do Lublina minąłem jadącego z przeciwka Kamila L1. Mrugnąłem światłami, włączyłem na chwile awaryjne, Kamil - chyba mnie poznałeś ? Sory, że się nie zatrzymaliśmy, ale śpieszyliśmy się do Lublina. Miałem w perspektywie odwiedziny jeszcze dwóch domów, oraz powrót do Warszawy. W każdym razie znów (jak kiedyś) dzwoniłem na chyba jakiś Twój nieaktualny numer... Chciałem pogadać przez tel. ale tylko się nagrałem... Pozdro, Rafał Poznałem poznałem tylko tak trochę się Ciebie nie spodziewałem w tym miejscu zaskoczyłeś mnie zatrzymałem się na chwilę widziałem jak awaryjnymi mrugnąłeś i odjechałeś. Jeżeli chodzi o mój telefon to zbyt często w nim grzebie zmieniając i testując coraz to nowsze systemy (android, win mobile 7 itp.) i dlatego znajomi mają problemy z kontaktem Numer mam ciągle ten sam i nie zmieniam jak na razie Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
lukasz_61 0 Report post Posted May 15, 2011 dzisiaj Bolo pod PB. w koncu wyciagnal grata Share this post Link to post Share on other sites
BOLO666 0 Report post Posted May 16, 2011 No przeca niedziela była... Share this post Link to post Share on other sites
lukasz_61 0 Report post Posted May 16, 2011 nie bywam niedzielami na uczelni to do tej pory nie widzialem odkad kupiles jeepa Share this post Link to post Share on other sites
L1 KAMIL 0 Report post Posted May 16, 2011 Wydaje się ze moje Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted May 17, 2011 no Twoje a czyje, zresztą było już, Paloma wklejał Share this post Link to post Share on other sites
sZcZeWi 0 Report post Posted May 17, 2011 wczoraj o 15:45 na rondzie irlandzkim w rybniku szara sroczka mk2 leciala od wodzislawia do centrum rybnika blach nie dojrzalem Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted May 17, 2011 Przed chwilą na moich rewirach Fajne, zadbane, wow Kogoś od nas? Share this post Link to post Share on other sites
karo 0 Report post Posted May 18, 2011 dziś przed 8 na ul. Sportowej w Raszynie widziane corrado na rej WB...,chyba na tylnej szybie karteczka na sprzedaż Share this post Link to post Share on other sites
Brylok 0 Report post Posted May 18, 2011 Wczoraj po raz kolejny widziałem zielonego corra na WF na Batalionu Parasol w Wawie. Nigdy go nie widziałem na spocie rzadnym i kierowcy tez nigdy nie widziałem. NIe wiecie czyj to jest Corr.? Share this post Link to post Share on other sites
DJ21 0 Report post Posted May 18, 2011 Dzisiaj w Przemyślu na moście Orląt Przemyskich koło 18-tej czarne lub jakiś ciemny kolor corrado na blachach RJA Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted May 18, 2011 A ja tuż przed zlotem widziałem takiego parcha, tylko bałem się zagadać bo jakiś schab go mył Share this post Link to post Share on other sites
barti 0 Report post Posted May 19, 2011 Wczoraj w walbrzychu granatowe stalo pod blokiem chyba G Share this post Link to post Share on other sites
sZcZeWi 0 Report post Posted May 19, 2011 (edited) A ja tuż przed zlotem widziałem takiego parcha, tylko bałem się zagadać bo jakiś schab go mył olafowoz a kto go szoruje niewiem ale pewnie ten ktory buchnal wszysktie twoje znaczki z corkomarketu Edited May 19, 2011 by sZcZeWi Share this post Link to post Share on other sites