Brylok 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2011 (edytowane) Dzisiaj o 17:15 widziane białe Sciro mkII na WKZ jak zjeżdżało z górnego poziomu parkingu w CH Wola Park w Warszawie Edytowane 27 Lipiec 2011 przez Brylok Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2011 Dziś po Kołobrzegu goniłem granatowe Corrado DOL. Myślałem, że ktoś z naszych na Mielno leci. A to byli jacyś zieloni w temacie łebki. Ogólnie Corek na zewnątrz zmęczony życiem. Pod maską 2.0 16V mit LPG. 92 rok. Na zlocik nie dojadą bo rano muszą w robocie w Katowicach L4 pokazac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2011 wczoraj ok.9.30 na Trasie Siekierkowskiej w Wawie mijałem ciemne Corrado na mokotowskich blachach (WE)- za kółkiem jakaś blondynka. W (chyba) seryjnych lampkach wrzucony xenon- zna ktoś to autko? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2011 Wczoraj w Koszalinie biala sroczke widzielismy i dzis w drodze powrotnej z Mielna czerwone corrado blach juz nie widzielismy po lało okropnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2011 Wczoraj w Koszalinie biala sroczke widzielismy i dzis w drodze powrotnej z Mielna czerwone corrado blach juz nie widzielismy po lało okropnie Przed wczoraj żółte Corrado w Jasienicy/Bielsko-Biała Na blachach SWD. Kolor żółty nie pasuje wgl. Z przodu jak calibra wyglądał... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Quantum 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2011 wczoraj około 12 na puławskiej widziany eternity. gratulacje pomysły avatarek pierwsza klasa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2011 Przez ubiegły tydzień odpoczywałem w deszczowym Zakopcu i: - 30.07/sobota, w okolicy dworców Corr z rejestracją KTT xxxx - 31.07/ niedziela, na Zakopiance, okolice Rabki, biała sroczka (nie zauważyłem numerów bo w korku stała) ile zdążyłem to pomachałem, hehe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2011 2 białe nowe sroczki jak wczoraj wracaliśmy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2011 Corr vr6 na Chelmskiej w Warszawie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pawka 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2011 Wczoraj na trasie Rumia-Wejherowo biały corr na tab. NEB 11123 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2011 (edytowane) Dzis widziane o 18 fioletowe corrado vr6 w Angli Leicester shackerdale road i przedwczoraj o tej samej godzinie na tej samej drodze tylko ze czerwone G60 Edytowane 3 Sierpień 2011 przez PHERO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2011 gdzie Cie tam wywiało Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
IG0R 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2011 we wtorek bialy corr z czarnymi lampami z tylu i glosnym wydechem na spacerowej w GD-oliwa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2011 dzisiaj godzina 11.00 W-wa, ulica Puławska, czarne corrado na numerach WPI Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2011 dzisiaj godzina 11.00 W-wa, ulica Puławska, czarne corrado na numerach WPI zapewne OZIK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2011 wczoraj na s8 najpierw ciemna sroka mk2 potem biała Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2011 Dzisiaj w Kraku na Lipskiej na Rybitwach 14.23 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2011 (edytowane) wczoraj około 11 w Jarosławiu na wlocie od strony lubaczowa w komisie po lewej, ciemne "1.8 turbo" pewnie g60, zderzaki rs przod, tył, progi itp. ale ogólnie OK ZA 6100, gdzieś mam zdjęcie ale nie mam jak zgrać z kalkulatora edit. Edytowane 10 Sierpień 2011 przez Antonio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2011 kogo to?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
owsio 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2011 Dziś widziane zielone corrado Vr6 Krościenko N/D klubowa wlepa na dupci Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Wapniak 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2011 (edytowane) tak panie to nasz vr mieliśmy z Sylwia małe wakacje w Krościenku przez 2 dni w zajadzie Pasterniki kimaliśmy my wczoraj widzieliśmy jakiegoś czarnego na rondzie około 18 ale tablic nie widzieliśmy bo nam tylko migną... Edytowane 7 Sierpień 2011 przez Wapniak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Biały 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2011 tvn turbo opt biała sroka leci Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2011 Pół godziny temu, w stronę warszawy , w łomiankach, na prawym pasie ( omijał korek ) użytkownik jakiegoś Scirocco MK2 widziany Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2011 Dzis w Brzostowcu (pow. grojecki) o 8, taka sroczka z Mugenem i bialymi pasami na klapie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2011 wczoraj w Ełku corrado Pawła z Bielska i to co zostało z litewskiego corrado robiące powtarzalne ET 9.3 na ćwiartke na zwyklym asfalcie (jego rekord to 8.99) silnik na bazie starego 16v. jest z Litwy ale od kilku lat sie pojawia na polskich wyscigach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach