OskaR_i20 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2011 W sobote jedno w kielcach granatowe bez klamki od str kierowcy na blachach TBU ..... i drugie w opatowie do sprzedania 1,9 TDI na blachach LKS .... o ile dobrze pamiętam a i też granatowe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2011 Wczoraj w Wałczu widziałem czarene Corrado vr6 na angielskich blachach koło dworca, a dzisiaj w Pile równiez czarne Corrado na angielskich blachach napastuja nas angielskie parchy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2011 jakiś miesiąc temu będąć w Szwajcari takiego spotkałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2011 A przedwczoraj Indiego widziałam :P w Kaliszu u Daniela Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2011 Wczoraj we Wrocku o godz. 21 stałem obok czarnego kora DWR..... . Pomachane i odmachane.Kto to był? 2 kory na ulicy obok siebie to prawie jak spot. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Szejk 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2011 To ja ja... wkoncu podniosłem corra zalozylem mu orginalne kola i moglem posmigac po wrocławiu, nie planujac z gory trasy ze wzgledu na jakosc drogi Aaa i on nie jest czarny Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2011 Tak mi świtało,że to Ty.Ciemno było i wydawał się czarny.Na balety się jechało. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Szejk 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2011 taa juz 3 kołko robilem w celu szukania miejsca do zaparkowania wrrrr masakra Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2011 Dzis na Łowińskiego w Krakowie Corrado na KBC i chromowanych in-pro z przodu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kamil 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2011 wczoraj w Tarnowie w nowej budzie bordowe Corrado na rej z DE : DJA... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Listopad 2011 Dnia 08.11.2011 w Zawierciu Monika widziała (dwa razy) Ciemnogranatowe Corrado 16V na blachach FZI Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Listopad 2011 Dzisiaj kolo godziny 16 Corrado SZY w żywcu na myjni:D:D.Pogadalem z właścicielem i corra ma super.Posiada go juz 9 lat.Praktycznie oryginał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Listopad 2011 Czyje? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Listopad 2011 Wczoraj widziany Sepot w swoim zółto- czarnym corrado na zakopiance kawalek przed krakowem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Wapniak 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Listopad 2011 Dzisiaj popołudniu widziany granatowy Correk KPR na rondzie w Proszowicach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Daniel. 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2011 Wczoraj w Zs Aga wylukala w ciagu 10 minut trzy biale sciro ( Zs...,SB...,GC..) a na koniec w Stargardzie Szcz szarego corra Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grochu 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2011 11 listopada czerwone Corrado KBC chyba z klubu , spotkalem w Iwanowicach miedzy Skala a Slomnikami.Ja jechalem niebieskim parchem takim do malowania:P Mam pytanie kto ma bialego golfa mk1 cabrio na blachach kbr lub kbc (bo juz nie pamietam)? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2011 W tym brzydkim mieście w piątek. Bydgoszcz. Ciemno-ciemny correk wieczorem na skrzyżowaniu pięknej z szubińską. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2011 Correk Domiego u mnie pod salonem (VW Bełtowski Kraków) ale wlasciciel niezlokalizowany Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2011 Sroka namierzona w Białymstoku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pawka 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2011 W takiej sytuacji chyba jeszcze nikt z was nie widział http://trojmiasto.tv/WrakRace-II-Szalony-rajd-na-Kolibkach-2354.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2011 w Bialymstoku byles? jezdzi tu kilka tych autek jeszcze te tez kiedys na spocie bylo (jak jeszcze spoty sie odbywaly ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Listopad 2011 2:22 mój się załapał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kamil 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Listopad 2011 11 listopada czerwone Corrado KBC chyba z klubu , spotkalem w Iwanowicach miedzy Skala a Slomnikami.Ja jechalem niebieskim parchem takim do malowania:P Mam pytanie kto ma bialego golfa mk1 cabrio na blachach kbr lub kbc (bo juz nie pamietam)? cabrio KBR 08VH na BBS'ach ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2011 Dziś Bobson132 pod wydziałem Inżynierii produkcji Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach