alien 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Kwiecień 2014 dzięki ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karmannski 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Kwiecień 2014 (edytowane) Dzis w UK w drodze do domu Edytowane 29 Kwiecień 2014 przez karmannski Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2014 Jaskowa wlasnie jedzie szary Corr na GD, czarne fele. Ktos z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
medi 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2014 Jaskowa wlasnie jedzie szary Corr na GD, czarne fele. Ktos z forum? Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2014 Ladne auto. Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
medi 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2014 Ladne auto. Pozdro Jeszcze sporo pracy ale dzieki ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
j4r3k 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2014 J43k widziany w rogozu pomachane odmachane Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Kwiecień 2014 Przed chwilką bordowy Vr (o ile dobrze usłyszałem) na GD...parking przy Biedrze ul. Małomiejska szybkie słówko zamienione z włascicielem przy biedronkowej kasie Pozdrawiam jak tu kolega zajrzy Ponownie wczoraj o 17 na ul. Świętokrzyskiej Podobno to dawny forumowicz NOob. Pokazałem przyszłej Teściowej jakim autem do ślubu chcę się wieść. Powiedziała, że brzydkie ale to nam ma się podobać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Kwiecień 2014 z Noobem jechaliśmy na zlot na mazury ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2014 chyba nie jest forumowy... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2014 Jest http://www.corrado.com.pl/forums/user/5082-bazamkii/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2014 i to w 100% Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2014 jest forumowy jest. widziany dziś na parkingu w łęcznej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 2014 Przed chwilą w TSK na trasie E77 minąłem soę z Sadzykiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2014 Szczecin, godzinę temu na 26-go kwietnia, biały corr na holu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2014 Biala sroka mk2 na froncie usa i z ori spryskami lamp w Krakowie na Łokietka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2014 ciemny cor na NNI na stacji pod Nidzica Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bishop 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2014 Biały parch G60 parę chwil temu w Gdyni pod Akademią Morską. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2014 wczoraj czerwone Corrado na SMI w centrum Katowic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2014 ciemny cor na NNI na stacji pod Nidzica Być może Mały Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2014 Mały jest w Olsztynie. Ten to jagonni89 - pracuje na tej stacji (orlen?). Na wilczyńskiego dziś widziałem czerwonego corra na WPI, zglebiony, koło w polerce, lampy z tyłu dymione. Ponoć nie z forum. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2014 A ja widzialem dzisiaj twojego z drogi, dalej stoi i gnije pod domem hehe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2014 Nie gnije tylko utenia się pod domem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2014 wczoraj w Nowym Dworze Gdańskim, podmęczone Scirro... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2014 Niby ma dostać nowe życie, zobaczymy co z nim będzie dalej, widze że jeszcze na naszych blachach.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach