BASSER 0 Report post Posted March 16, 2014 miała farta ze nie stala pod drzewami Share this post Link to post Share on other sites
KrzaquG60 0 Report post Posted March 20, 2014 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1459117_10151956193957201_269369356_n.jpg Klubowy? Share this post Link to post Share on other sites
alanalan 0 Report post Posted March 20, 2014 Wczoraj w zabrzu ulica 3-go maja skręcał w korfantego obok domu muzyki i tańca, przed godziną 21, ciemno szary corr 16v na zabrzańskich tablicach. Ktoś z klubu? To byłem ja. Też byłeś Correm ? pytam bo nie zauważyłem a pewnie rzuciłbyś mi się w oczy Share this post Link to post Share on other sites
Kamil_Be 0 Report post Posted March 20, 2014 Dziś około 18 pod McDonaldem na Knosały w Olsztynie czarne Corrado na borbetach. Tył przyciemniony, auto chyba ST. Nie widziałem tablic. Share this post Link to post Share on other sites
jakoppo 0 Report post Posted March 20, 2014 To byłem ja. Też byłeś Correm ? pytam bo nie zauważyłem a pewnie rzuciłbyś mi się w oczy Nie, nie byłem correm, jechałem z dziewczyną, w srebrnym golfie 4, która nieopacznie wjechała Ci przed maskę na 3-go maja, sorr Share this post Link to post Share on other sites
alanalan 0 Report post Posted March 20, 2014 haha nie pamiętam więc widać nie byłem zły do zobaczenia na jakimś spocie Share this post Link to post Share on other sites
jakoppo 0 Report post Posted March 20, 2014 Spoko ale i tak jej przemówiłem do rozsądku, tak na zapas do zobaczenia Share this post Link to post Share on other sites
alien 0 Report post Posted March 21, 2014 Dziś na ul Gdańskiej w Koszalinie ok godz 20 srebrny albo biały , ale z daleka bardziej srebrny VR w stronę Gdańska a chwilę później w stronę miasta Słychać było z daleka, że VR leci Share this post Link to post Share on other sites
gietek 0 Report post Posted March 22, 2014 Wczoraj widziany Sławek swoim VR6 w Lublinie ulice Związkową przecinał w stronę Olimpu o godzinie 15 a 16. Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted March 23, 2014 Przed chwilą w legendach PRL- u widziana sroka mk1 Share this post Link to post Share on other sites
KrzaquG60 0 Report post Posted March 23, 2014 Ale gdzieś sobie stała, czy była bohaterką programu? Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted March 23, 2014 Pokazywali stare zdjęcia z moto rodeo na których była sroka Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted March 25, 2014 w sobotę działem niebieską srokę mk2, ładną pod sklepem motoryzacyjnym przed zamoście, w jatutowie chyba Share this post Link to post Share on other sites
OskaR_i20 0 Report post Posted March 26, 2014 Dzisiaj w Mszczonowie widziane granatowe G60 na podwórku, pogadane z wlascicielem, podobno klubowicz, pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Rafal 0 Report post Posted March 27, 2014 Chyba w ub.t. widziałem na ul. Sikorskiego w Warszawie czarne Sciro II jadęce na lawecie. Ciekawe czy to koniec jego życia (było całe), czy też może początek czegoś nowego ? A może po prostu się zepsuło albo było źle zaparkowane ??? Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted March 27, 2014 Dzisiaj w Cieszynie koło 15:30 widziany ciemny cor na SCI.... w środku gość z kozią bródką ale Qbuńcio Share this post Link to post Share on other sites
hanys 0 Report post Posted March 27, 2014 Szczew w ciapku! ale to by znaczylo, ze duchy widzisz Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted March 27, 2014 Ciapek przeca rozebrany Share this post Link to post Share on other sites
corrsche.vr6 0 Report post Posted March 27, 2014 G60 Dark Burgundy w nowej budzie? Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted March 27, 2014 Brudne to było jedyne co zauważyłem to z tyłu biało czerwone lampy Share this post Link to post Share on other sites
corrsche.vr6 0 Report post Posted March 27, 2014 (edited) No to ten, o którym myślę/kojarzę z widzenia. Szkoda go - parę lat temu wyglądał naprawdę dobrze. Niestety osiedlowe parkowanie go dobiło. Edited March 27, 2014 by corrsche.vr6 Share this post Link to post Share on other sites
Witamex 0 Report post Posted March 28, 2014 W cieszynie jest ładny zadbany Corr znam osobiście właściciela ... Share this post Link to post Share on other sites
corrsche.vr6 0 Report post Posted March 28, 2014 Jaki kolor i silnik? Share this post Link to post Share on other sites
slayer 0 Report post Posted March 31, 2014 dzisiaj około 17-stej na obwodnicy KOŚCIANA widziałem czarnego cora , blachy PKS.....ktos zna może...? pogadałbym........ Share this post Link to post Share on other sites
grelfons 0 Report post Posted March 31, 2014 a ja dzisiaj ok. 16 widziałem corra na Puławskiej w W-wie, skręcał do Mcdonalds na Pelikanów, lc4u kolor bodajże na stalówkach czarnych z numerami WN.... Share this post Link to post Share on other sites