KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2016 tyle srok widziałem w weekend Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2016 cholera grubo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2016 Dwa corry też się trafiły Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corek135 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Czerwiec 2016 Dzisiaj w Krośnie (co mnie zdziwiło ) czerwone corrado g60 na ulicy krakowskiej , był chyba jakiś zlot klasyków , miał 3 rejestrację , różne , ciekawe czy ktoś od nas . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Czerwiec 2016 Smyq i l1kamil w bałtowie a koło ostrowca zielone na tsk cześć pokazałem ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Czerwiec 2016 (edytowane) To zielone to pewnie byłe Trujsona, chlopaszek z okolic TSK to kupil Edytowane 12 Czerwiec 2016 przez madKOWAL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Czerwiec 2016 Sosnowiec grota Roweckiego czerwone Scirocco ll na blachach SBE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2016 (edytowane) Poręba, czerwony corr na numerach TOS, czarna maska, czarna klapa, zderzak przód chyba z allegro Edytowane 14 Czerwiec 2016 przez Lukas_VW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2016 chyba kura Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ANDI00 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec 2016 (edytowane) dzis o 6:40 jakos w piekarach slaskich kolo kopca czerwona sroka na SGL Edytowane 16 Czerwiec 2016 przez ANDI00 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adamsvr6 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec 2016 Kolejny raz na Kasprowicza we Wrocławiu widziana zaparkowana czerwona Sroka Pozdro! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec 2016 Teraz mi żona mówi że widziała jakiegoś corra bordowego lub foliowego w Siemianowicach śląskich/ przełajka. Przyznać się kto mi przed oknami przejeżdżał. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec 2016 Pewnie sąsiad jakiś kupił vr6ke żeby Ci gul skoczył hehe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec 2016 Wolę swoje 9A Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2016 (edytowane) Wlasnie zaczyna sie powtórka kup i zrób na tvn turbo. Edytowane 19 Czerwiec 2016 przez zanat Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2016 Corr vr6 upalał dzisiaj na cwiartce w Rudnikach kolo Czestochowy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sławcio 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2016 Corr vr6 upalał dzisiaj na cwiartce w Rudnikach kolo Czestochowy jakie blachy miał? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2016 (edytowane) Nie pamietam nowy typ był i borbety a te wąskie ciemny kolor Edit: patrzyłem na filmiku swd chyba Edytowane 19 Czerwiec 2016 przez Dominikf4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
puma 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2016 Widziane dziś na pabianickiej na USA mieszkam tu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sławcio 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2016 czestochowa kiedrzynska czarne ustrzelone Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2016 W końcu jakieś normalne Corrado, nie jakieś gleby, szerokie koła. Większa glebę ma ten Citronen Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2016 Wczoraj w Tychach niedaleko browaru obywatelskiego czerwone G60 USA, zaproszone na forum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2016 Wczoraj/dzisiaj o godz. ok. 1:45 widziane Corrado w Skaryszewie jak skręcało na posesję, akurat wracałem z Rzeszowa do Wawki i w środku nocy taki rodzynek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jooby 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2016 Do dziupli zjeżdżał i zaraz będą części na allegro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2016 Wloszczowa jakieś fioletowe 16v na zlocie eku czy jakoś tak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach