Brylok 0 Report post Posted July 27, 2011 (edited) Dzisiaj o 17:15 widziane białe Sciro mkII na WKZ jak zjeżdżało z górnego poziomu parkingu w CH Wola Park w Warszawie Edited July 27, 2011 by Brylok Share this post Link to post Share on other sites
Johnny 0 Report post Posted July 28, 2011 Dziś po Kołobrzegu goniłem granatowe Corrado DOL. Myślałem, że ktoś z naszych na Mielno leci. A to byli jacyś zieloni w temacie łebki. Ogólnie Corek na zewnątrz zmęczony życiem. Pod maską 2.0 16V mit LPG. 92 rok. Na zlocik nie dojadą bo rano muszą w robocie w Katowicach L4 pokazac Share this post Link to post Share on other sites
olafart 0 Report post Posted July 30, 2011 wczoraj ok.9.30 na Trasie Siekierkowskiej w Wawie mijałem ciemne Corrado na mokotowskich blachach (WE)- za kółkiem jakaś blondynka. W (chyba) seryjnych lampkach wrzucony xenon- zna ktoś to autko? Share this post Link to post Share on other sites
Verbus 0 Report post Posted July 31, 2011 Wczoraj w Koszalinie biala sroczke widzielismy i dzis w drodze powrotnej z Mielna czerwone corrado blach juz nie widzielismy po lało okropnie Share this post Link to post Share on other sites
DamianBB(G60) 0 Report post Posted August 1, 2011 Wczoraj w Koszalinie biala sroczke widzielismy i dzis w drodze powrotnej z Mielna czerwone corrado blach juz nie widzielismy po lało okropnie Przed wczoraj żółte Corrado w Jasienicy/Bielsko-Biała Na blachach SWD. Kolor żółty nie pasuje wgl. Z przodu jak calibra wyglądał... Share this post Link to post Share on other sites
Quantum 0 Report post Posted August 1, 2011 wczoraj około 12 na puławskiej widziany eternity. gratulacje pomysły avatarek pierwsza klasa Share this post Link to post Share on other sites
Zadi 0 Report post Posted August 1, 2011 Przez ubiegły tydzień odpoczywałem w deszczowym Zakopcu i: - 30.07/sobota, w okolicy dworców Corr z rejestracją KTT xxxx - 31.07/ niedziela, na Zakopiance, okolice Rabki, biała sroczka (nie zauważyłem numerów bo w korku stała) ile zdążyłem to pomachałem, hehe Share this post Link to post Share on other sites
Asiunia 0 Report post Posted August 2, 2011 2 białe nowe sroczki jak wczoraj wracaliśmy. Share this post Link to post Share on other sites
bukszpan 0 Report post Posted August 2, 2011 Corr vr6 na Chelmskiej w Warszawie Share this post Link to post Share on other sites
pawka 0 Report post Posted August 3, 2011 Wczoraj na trasie Rumia-Wejherowo biały corr na tab. NEB 11123 Share this post Link to post Share on other sites
PHERO 0 Report post Posted August 3, 2011 (edited) Dzis widziane o 18 fioletowe corrado vr6 w Angli Leicester shackerdale road i przedwczoraj o tej samej godzinie na tej samej drodze tylko ze czerwone G60 Edited August 3, 2011 by PHERO Share this post Link to post Share on other sites
Marian 0 Report post Posted August 4, 2011 gdzie Cie tam wywiało Share this post Link to post Share on other sites
IG0R 0 Report post Posted August 4, 2011 we wtorek bialy corr z czarnymi lampami z tylu i glosnym wydechem na spacerowej w GD-oliwa Share this post Link to post Share on other sites
grelfons 0 Report post Posted August 4, 2011 dzisiaj godzina 11.00 W-wa, ulica Puławska, czarne corrado na numerach WPI Share this post Link to post Share on other sites
-=RAFAL=- 0 Report post Posted August 4, 2011 dzisiaj godzina 11.00 W-wa, ulica Puławska, czarne corrado na numerach WPI zapewne OZIK Share this post Link to post Share on other sites
bukszpan 0 Report post Posted August 5, 2011 wczoraj na s8 najpierw ciemna sroka mk2 potem biała Share this post Link to post Share on other sites
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Report post Posted August 5, 2011 Dzisiaj w Kraku na Lipskiej na Rybitwach 14.23 Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted August 6, 2011 (edited) wczoraj około 11 w Jarosławiu na wlocie od strony lubaczowa w komisie po lewej, ciemne "1.8 turbo" pewnie g60, zderzaki rs przod, tył, progi itp. ale ogólnie OK ZA 6100, gdzieś mam zdjęcie ale nie mam jak zgrać z kalkulatora edit. Edited August 10, 2011 by Antonio Share this post Link to post Share on other sites
KATAryna 0 Report post Posted August 7, 2011 kogo to?? Share this post Link to post Share on other sites
owsio 0 Report post Posted August 7, 2011 Dziś widziane zielone corrado Vr6 Krościenko N/D klubowa wlepa na dupci Share this post Link to post Share on other sites
Wapniak 0 Report post Posted August 7, 2011 (edited) tak panie to nasz vr mieliśmy z Sylwia małe wakacje w Krościenku przez 2 dni w zajadzie Pasterniki kimaliśmy my wczoraj widzieliśmy jakiegoś czarnego na rondzie około 18 ale tablic nie widzieliśmy bo nam tylko migną... Edited August 7, 2011 by Wapniak Share this post Link to post Share on other sites
Biały 0 Report post Posted August 7, 2011 tvn turbo opt biała sroka leci Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted August 7, 2011 Pół godziny temu, w stronę warszawy , w łomiankach, na prawym pasie ( omijał korek ) użytkownik jakiegoś Scirocco MK2 widziany Share this post Link to post Share on other sites
Sebastian 0 Report post Posted August 8, 2011 Dzis w Brzostowcu (pow. grojecki) o 8, taka sroczka z Mugenem i bialymi pasami na klapie Share this post Link to post Share on other sites
lukasz_61 0 Report post Posted August 8, 2011 wczoraj w Ełku corrado Pawła z Bielska i to co zostało z litewskiego corrado robiące powtarzalne ET 9.3 na ćwiartke na zwyklym asfalcie (jego rekord to 8.99) silnik na bazie starego 16v. jest z Litwy ale od kilku lat sie pojawia na polskich wyscigach Share this post Link to post Share on other sites