madKOWAL 0 Report post Posted August 18, 2013 Coś to za ibize kupił? A tak w ogóle to kto dzisiaj po grójcu pchał czerwone rado ? Rejestracja to EOP... moje byłe dzisiaj się sprzedało a co już się spsuło ? Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted August 18, 2013 Widać ze coś było nie tak juz chcialem leciec im pomóc ale zaraz odjechali Share this post Link to post Share on other sites
madKOWAL 0 Report post Posted August 20, 2013 wczoraj w Łodzi na Poziomkowej stało fioletowe? Corrado na EL i w Piotrkowie cinek Share this post Link to post Share on other sites
Kamil_Be 0 Report post Posted August 22, 2013 Dziś trasa S8 przed samym Białystokiem Scirocco II chyba White Cat wersja. Cisnął aż miło na Białystok. Rej przez deszcz nie zobaczyłem dokladnie. Share this post Link to post Share on other sites
BASSER 0 Report post Posted August 22, 2013 dzisiaj jakos ok.17 widziany Darek Figurski jechał niebieskim......skuterem pomachane i odmachane Share this post Link to post Share on other sites
grelfons 0 Report post Posted August 23, 2013 pozdrawiam kolege od białego tdi, miło było poznać w drodze do pracy, powodzenia w planach Share this post Link to post Share on other sites
sensu 0 Report post Posted August 23, 2013 (edited) pozdrawiam kolege od białego tdi, miło było poznać w drodze do pracy, powodzenia w planach No tak, przyłapany jak tankowałem ropsko do cora na stacji PS. Coś wspominałeś o tym, że w czwartki są jakieś spoty pod narodowym, proszę o jakieś info na pw Edited August 23, 2013 by sensu Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted August 24, 2013 Info masz w dziale o zlotach temat : spot w Wenezueli Share this post Link to post Share on other sites
Nairam 0 Report post Posted August 24, 2013 To w łodzi to jakiś projekt. Fioletowe corrado jest robione przez compsport na życzenie kogoś tam. Włożony 2.0TFSI 200KM właściciela nie znam. Share this post Link to post Share on other sites
jarosekk 0 Report post Posted August 29, 2013 Widziany dziś (t.j. 17.09) w Podkowie Leśnej na ul. Parkowej, Corrado w kolorze zieleń khaki w macie. na szerokiej stali bodajże ( chyba biała ) i porządnej glebie. Niestety jechałem samochodem z naprzeciwka i zarejestrowałem dokładnie blach, ale zaczynały się na "T" (TJE?TJA? coś takiego). Strasznie mnie zaintrygował i chciałbym coś więcej na jego temat poczytać Share this post Link to post Share on other sites
-=RAFAL=- 0 Report post Posted August 29, 2013 proszę bardzo http://www.corrado.com.pl/forums/topic/48339-camorrado-vr-turbo-by-damianmk1/ Share this post Link to post Share on other sites
Zadi 0 Report post Posted August 29, 2013 to jak to.... jeśli miał blachę TJE to powiat jędrzejowski w woj. świętokrzyskim czyżby został sprzedany i zawędrował w moje okolice?? w temacie cisza... Share this post Link to post Share on other sites
madKOWAL 0 Report post Posted August 29, 2013 czasem ludzie nie przerejestrowuja aut. Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted August 29, 2013 A może pochodzi z jędrzejowa a tylko mieszka tu gdzie go widzieliście Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted September 2, 2013 Wieluń godzina 5:30 białe scirocco w kierunku Bełchatowa . Jakie numery to nie wiem , było za ciemno Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted September 6, 2013 Kogo to , często stoi na skrzyżowaniu ul. Trapez i sabały ? Share this post Link to post Share on other sites
maciek2012 0 Report post Posted September 6, 2013 Dziś po 12 widziany granatowy G60 na blachach SB w Bielsku na przeciwko BGMotu Share this post Link to post Share on other sites
ANDI00 0 Report post Posted September 7, 2013 kilka korkow ustrzelonych na SCP;) i scirocco w chorzowie batorym pod zlotnikiem bodajze;) ale zawsze tam stoi;) Share this post Link to post Share on other sites
Rafal 0 Report post Posted September 8, 2013 Wczoraj (sobota) w Wawie na Trasie Toruńskiej ciemne Corrado na blachach WB z jakąś Panią za kółkiem - szkoda, że Coraś taki zmęczony życiem... Share this post Link to post Share on other sites
BASSER 0 Report post Posted September 9, 2013 przed chwila Sosnowiec mireckiego ciemne sciro na SO...j na koncu lampy tylne od amerykanca Share this post Link to post Share on other sites
gliwa 0 Report post Posted September 10, 2013 Przedwczoraj ciemny corek na WPI w stronę Góry Kalwarii z naklejka na prawej tylnej szybie SCKP Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted September 10, 2013 Może Ozik Share this post Link to post Share on other sites
endrju_000 0 Report post Posted September 11, 2013 8 września widziane dwukrotnie lansujące się czerwone corrado po Żdżarach podkarpackich. Share this post Link to post Share on other sites
Bishop 0 Report post Posted September 16, 2013 Wczoraj pod McDonalds przed 23, Gdynia Morska, czarne Corrado na GA. Objechali Mc i pojechali... :-) Share this post Link to post Share on other sites
karo 0 Report post Posted September 16, 2013 Wczoraj w W-wie parę minut po 13.00 widziane czarne corrado, skręcające z Bitwy Warszawskiej w Grójecką rej chyba WB 55... i coś tam dalej , wyjątkowo prowadzone przez kobietę o tak chyba to samo, o którym pisał Rafał kilka postów wyżej,bo fakt trochę życiem zmęczone było Share this post Link to post Share on other sites