-==RalfVr6==- 0 Report post Posted August 10, 2014 Piekne sciro Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted August 10, 2014 sporo chcą za nie Share this post Link to post Share on other sites
KrzaquG60 0 Report post Posted August 11, 2014 (edited) Dzis na parkingu przy placu budowy w Krynicy Morskiej Corek ST pol w pol US w praksowym kolorze, mial oryginalne obrysy, brak miejsca na blache z przodu, grill rieger. Zaspawane listwy dachowe, brak przetloczen na tylnych blotnikach przy progu. W srodku ori polskora US, licznik z audi. Blachy PZ mam foty tego padla, ale wrzuce jak wroce do domu Edited August 11, 2014 by KrzaquG60 Share this post Link to post Share on other sites
BASSER 0 Report post Posted August 11, 2014 sciranga przekozak Share this post Link to post Share on other sites
VOLCIK 0 Report post Posted August 11, 2014 Wczoraj około godziny 20 w Oławie (jechał w sznureczku za traktorem na drodze nr 94) - czarne Corrado na lampach in-pro przednich, na blachach OB albo OP (nie jestem teraz pewien) - to ten sam, którego widziałem ostatnio. Wystawiłem standardowo rękę przez szybę ale albo się nie zorientował, albo nie lubi innych Rrado. Share this post Link to post Share on other sites
Tad00 0 Report post Posted August 12, 2014 Jak jechałeś zielonym to widziałem Ciebie ale dopiero w lusterku, reke wystawiłem ale jak byłeś 100 metrów za mną czasem smigam do wrocka z opola wiec kiedyś mozna sie spiknąć Share this post Link to post Share on other sites
VOLCIK 0 Report post Posted August 12, 2014 No to się minęliśmy. Następnym razem jak będziesz (szczególnie w popołudniowych godzinach w tygodniu) w okolicach Wrocławia to dawaj znać. Mieszkam w tamtych rejonach, a w dodatku wręcz "po drodze" bo praktycznie przy "94" to można się zgadać na kawę. PS. Na najbliższy zlot (pod Wrocławiem) się wybierasz? Share this post Link to post Share on other sites
poprostu 0 Report post Posted August 12, 2014 Wczoraj (niedziela 20 lipca) ok. godziny 19 obok Reala w Lublinie (Czechów) przejeżdżało jakieś ładne szare Corrado (numer z jedynkami LB 1101 czy jakoś tak). Czy to nie Dareczek (poprostu) ? Zabierałem Vjarona z Lublina, bo nie chciał go kierowca wysadzić po drodze przy chałupie A Vjaron później - pewnie koło 21:00 leciał - nie wiem czy przez LU.. LLE11101 Share this post Link to post Share on other sites
Kamil_Be 0 Report post Posted August 13, 2014 Dziś znów te same czerwone scirocco II w kolorze czerwonym. Rej: NO a na końcu litera F. Widziane koło McDonalda na starym mieście a wczoraj na ul. Warszawskiej. Share this post Link to post Share on other sites
Sebastian 0 Report post Posted August 13, 2014 czerwone scirocco II w kolorze czerwonym HeHe ostatnio czesto w godzinach rannych (miedzy 8 a 9) widuje na krakowskim Kurdwanowie VRszóstke exclusiv, grill w kolorze, chromowane fałerki, seria na speedlinach + bialo czerwone klary z tyłu, blachy KR ...EY Ładnie zachowana seria, a mam wrazenie ze nikogo z forum Share this post Link to post Share on other sites
KrzaquG60 0 Report post Posted August 14, 2014 Agrodamiano ma NT (mache przynajmniej) wiec kto to? Blaszki od stabi byly pomalowane, wiec Praks nas nie oszukuje Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted August 15, 2014 A to nie jest to słynne corrado, chyba fido kupił Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted August 15, 2014 nawet felgi są z białego fidowozu Share this post Link to post Share on other sites
BASSER 0 Report post Posted August 15, 2014 mam jego plakat w garażu jeżeli to faktycznie HOT. Share this post Link to post Share on other sites
Paciu 0 Report post Posted August 15, 2014 dzisiaj Świnoujście corr nr rej ZKA Y262 Share this post Link to post Share on other sites
dmkk 0 Report post Posted August 16, 2014 dzisiaj Świnoujście corr nr rej ZKA Y262 , a myślałam, że my dyskretni jesteśmy. Mrugałeś? Share this post Link to post Share on other sites
silver224 0 Report post Posted August 16, 2014 (edited) Dzisiaj o 15.30 widziałem w Siedlcu pod Częstochową granatowe corrado na blachach SCZ Jechałem Jettą mk1 Edited August 16, 2014 by silver224 Share this post Link to post Share on other sites
Paciu 0 Report post Posted August 16, 2014 , a myślałam, że my dyskretni jesteśmy. Mrugałeś? nie, minęliśmy się tylko Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted August 16, 2014 Kto z DDZ był dzisiaj w Hasta la Vista we Wrocławiu ? Całkiem ładne czarne Sciro było zaparkowane pod klubem. Share this post Link to post Share on other sites
Tad00 0 Report post Posted August 18, 2014 No to się minęliśmy. Następnym razem jak będziesz (szczególnie w popołudniowych godzinach w tygodniu) w okolicach Wrocławia to dawaj znać. Mieszkam w tamtych rejonach, a w dodatku wręcz "po drodze" bo praktycznie przy "94" to można się zgadać na kawę. PS. Na najbliższy zlot (pod Wrocławiem) się wybierasz? Odezwij sie na priv. i skrzynkę wyczyść.. Share this post Link to post Share on other sites
humi 0 Report post Posted August 19, 2014 mam jego plakat w garażu jeżeli to faktycznie HOT. fida hot. żadne inne corrado nie ma takiego przepięknego feniksa na przedniej szybie. Share this post Link to post Share on other sites
Bishop 0 Report post Posted August 19, 2014 (edited) Na The Best Of widziany Baron, L1_Kamil, Roberciak i Michał_6n a na parkingu dla zwiedzających Prosper jak wyjeżdżał. Edited August 19, 2014 by Bishop Share this post Link to post Share on other sites
Paloma 0 Report post Posted August 20, 2014 Godzinkę temu spotkanie z Phero i jego Blue pogadanie, pojeżdżone Share this post Link to post Share on other sites
silver224 0 Report post Posted August 20, 2014 O 18 w Częstochowie na rogu ul. Jana Pawła 2 i Armii Krajowej widziane czerwone Corrado ST Share this post Link to post Share on other sites