Adanio 0 Report post Posted September 7, 2015 Tego "VW" na niebie nie musiałeś dorysowywać Share this post Link to post Share on other sites
Zadi 0 Report post Posted September 7, 2015 (edited) o! fak...tycznie! haha fajnie to wypatrzyłeś Adaś nie zwróciłem na to wczesniej uwagi, hehe Edited September 7, 2015 by Zadi Share this post Link to post Share on other sites
tobi 0 Report post Posted September 7, 2015 https://www.3dtuning.com/en-US/tuning/volkswagen/corrado.vr6/3.door.hatchback-1995 3D Realistic tunining- jakby ktoś chciał sie pobawić. Share this post Link to post Share on other sites
longer 0 Report post Posted September 10, 2015 Wczoraj widziane granatowe Corrado w mieście Larisa w Grecji Share this post Link to post Share on other sites
Adanio 0 Report post Posted September 10, 2015 Wczoraj na stacji gazowo-benzolowej spotkane czarne Corrado 16v na LUB Okazało się że dwa miesiące temu w okolicy pojawił się nowy posiadacz Corrado -Piotrek. W dodatku użytkownik naszego błogosławionego Forum. Chwilę pogadaliśmy, niestety trochę się spieszyłem i nawet nie zapytałem jaki ma nick na Forum, ale myślę że przy jakiejś niedzieli zrobimy mini spota i się nadrobi. Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted September 11, 2015 Vjaron i Krzysiu w Poprostu corrado, środa - Łabunie PS. Longer jabłka spadowe ładujesz? Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted September 11, 2015 3 dni temu ładne Sciro kolor ala irish green rej. SH skręcające z ul.Swobodnej w Powstańców Ślaskich we Wrocku. Share this post Link to post Share on other sites
indi 0 Report post Posted September 11, 2015 Kto sie:pozbyl corra? Ladny stan widac zadbany widziany przed chwila w Minsku Mazowieckim Share this post Link to post Share on other sites
gietek 0 Report post Posted September 12, 2015 a laweta jaką miała tablice? Share this post Link to post Share on other sites
indi 0 Report post Posted September 12, 2015 WPR 0432A Share this post Link to post Share on other sites
marcinb 0 Report post Posted September 12, 2015 Wczoraj wieczorem (ok. 21) z dość daleka widziane Corrado na Puławskiej, jadące w stronę Piasteczna - niedaleko obwodnicy. Ładnie wyglądało z daleka - kogoś stąd zapewne? Ostatnio rzadko widuję Corrado w Warszawie. Share this post Link to post Share on other sites
killerblack 0 Report post Posted September 12, 2015 Niewiem czy ten corr na lawecie to nie ten z takimi wlotami w zderzaku przednim dobranoc chłodzenie inter culera, w necie swego czasu krążyły mego fotki Share this post Link to post Share on other sites
killerblack 0 Report post Posted September 12, 2015 Do* Share this post Link to post Share on other sites
baan4n9 0 Report post Posted September 12, 2015 tak to on, Dominika fajny, ze smakiem zrobiony Share this post Link to post Share on other sites
killerblack 0 Report post Posted September 12, 2015 Niewiem jak wyglądał w trakcie sprzedaży, ale widziałem go kiedyś w Poznaniu jak był po swapie, to cały silnik był w resztkach farby po lakierowaniu Share this post Link to post Share on other sites
martinezz 0 Report post Posted September 12, 2015 nie wiem czy to ten ale wydaje mi sie że widziałem takiego z dziurami w zderzaku przednim dla lepszego chłodzenia na Reicizmie w opolu , szczerze to nie powala . Share this post Link to post Share on other sites
killerblack 0 Report post Posted September 12, 2015 Tak to był chyba ten, na złotych felgach z 1.8t Share this post Link to post Share on other sites
maciek2012 0 Report post Posted September 15, 2015 Dziś na S1 jakoś po 14 widziany ciemny correk na SO z napisem TDI z tyłu, zjechał na Sosnowiec. Share this post Link to post Share on other sites
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Report post Posted September 15, 2015 Widziany dzisiaj w Zakliczynie, niedaleko N.Sącza Share this post Link to post Share on other sites
grelfons 0 Report post Posted September 15, 2015 Wczoraj wieczorem (ok. 21) z dość daleka widziane Corrado na Puławskiej, jadące w stronę Piasteczna - niedaleko obwodnicy. Ładnie wyglądało z daleka - kogoś stąd zapewne? Ostatnio rzadko widuję Corrado w Warszawie. jest szansa ze to ja, od Eternity wracałem ;P Share this post Link to post Share on other sites
AquariusQQ 0 Report post Posted September 16, 2015 Czarny Corek na numerach EPD kolo 17 na przybyszewskiego w łodzi Share this post Link to post Share on other sites
BASSER 0 Report post Posted September 16, 2015 Dziś na S1 jakoś po 14 widziany ciemny correk na SO z napisem TDI z tyłu, zjechał na Sosnowiec. hehe to na pewno było TSI kolegi Share this post Link to post Share on other sites
maciek2012 0 Report post Posted September 16, 2015 Możliwe, w każdym bądź razie za cholerę nie mogłem tego dogonić Share this post Link to post Share on other sites
femto 0 Report post Posted September 17, 2015 Wczoraj w Olsztynie na rondzie Bema o 17 czarne rrado na olsztyńskich blachach na czerwonym pojechało:P Share this post Link to post Share on other sites
BASSER 0 Report post Posted September 17, 2015 Możliwe, w każdym bądź razie za cholerę nie mogłem tego dogonić i wcale mnie to nie dziwi 300+ tam jest Share this post Link to post Share on other sites