Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2008 Dziś 7:30 ciemne rrado na miszewskiego w Gdańsku. Tablice GDA... czyli chyba ktoś z okolic pruszcza... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tur3k 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2008 Szczecin, Pomorzany, czarne g60 na czarnych blachach. godz ~17:05, Widuje go tam dość często - pewnie jakaś trasę przejazdowa przez Powstańców ma Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Elrey 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2008 Widuje go tam dość często - pewnie jakaś trasę przejazdowa przez Powstańców ma Z tego co zauważyłem to śmiga na 9 maja po kobietę Widziałem wczoraj z bliska Twojego białaska zaparkowanego kolo domu (domysł). Najs, najs Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tur3k 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2008 Widziałem wczoraj z bliska Twojego białaska zaparkowanego kolo domu (domysł). Najs, najs Heheh, akurat był świeżo myty 2 dni temu PS. Pod moim domem, czy Twoim Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Elrey 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2008 Twoim Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Micek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2008 Dziś szare? rrado w Trzebiatowie przed zakładem "Technic" i jakoś pod koniec zeszłego tygodnia w Gryficach bordowe na PGN w nowej budzie ale nii frrry Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
andrevv 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2008 1. W czwartek 28 sierpnia w Słoku koło Bełchatowa, na parkingu obok basenu przy Hotelu Wodnik, ok. godz. 15.30: granatowy Corek z przyciemnianymi z tyłu szybami, mial chyba jakies naklejki na blotniku od strony kierowcy. Krzaki nieco zaslanialy, nie wiem, jaka wersja.. 2. Poniedzialek 1 wrzesnia wczesnym wieczorem Warszawa, Wola, parking pomiedzy pawilonami przy Wolskiej niedaleko Dzialdowskiej: fioletowe (sliwkowe?) G60 w polskorze na numerach LCH (Chełm).. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Preq 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2008 czerwone corrado na ul. Armii Krajowej W Gdansku okolo godziny 12 widzane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2008 czerwone corrado na ul. Armii Krajowej W Gdansku okolo godziny 12 widzane Preq a jakiego koloru ty masz corra? W Gdańsku ktoś mi mówił wlasnie ostatnio o czerwony, a sam widziałem takie ciemne niebieski czy fiolet cos takiego... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Preq 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2008 szare - grafitowe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2008 dziś okolo 16-17 na skrzyzowaniu piastów i jagiellonskiej w szczecinie bialy corek ... z tego co zauwazylem to chyba Ty Tur3k ? co ci sie z dzwiami pasazera stało ?? jakies wgniecione czy cu?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
RoleK 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2008 Jak wgniecenie to Tur3k na sto procent ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2008 (edytowane) Bordowe corrado na skrzyżowaniu Łódzkiej z Małomiejską... Wydaje mi się że blachy GD. Niestety stali na poboczu z innymi samochodami + policja w takim miejscu że nie było jak podjechać... :/ tylko wymiana spojrzeń ja i Marian Vs. Chyba corrado owner... Edytowane 4 Wrzesień 2008 przez Grexon Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2008 (edytowane) Poniedzialek 1 wrzesniawczesnym wieczorem Warszawa, Wola, parking pomiedzy pawilonami przy Wolskiej niedaleko Dzialdowskiej: fioletowe (sliwkowe?) G60 w polskorze na numerach LCH (Chełm).. to pewnie boczka bo moje na pewno nie...ale z tego co mi wiadomo to ma 2.0 16V Edytowane 4 Wrzesień 2008 przez Paloma Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Wrzesień 2008 wczoraj fioletowe corrado OBORNIKI / POZNANIA . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tur3k 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Wrzesień 2008 (edytowane) dziś okolo 16-17 na skrzyzowaniu piastów i jagiellonskiej w szczecinie bialy corek ... z tego co zauwazylem to chyba Ty Tur3k ? co ci sie z dzwiami pasazera stało ?? jakies wgniecione czy cu?? Nie pasażera tylko kierowcy heheh A tak w ogóle to poprzedniemu właścicielowi miła pani na rondzie w bok wjechała... te panie wszystkie takie miłe są... [edit] Widziałem wczoraj z bliska Twojego białaska zaparkowanego kolo domu (domysł). Najs, najs A ten czerwony to czasem nie jest Twój ?? Edytowane 6 Wrzesień 2008 przez Tur3k Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2008 w piatek w BYDGOSZCZY czerwone corrado. JECHAŁEM ZA TOBĄ , ALE MUSIAŁEM SKRĘCIC DO BAZYLIKI . POZDRY Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2008 A ten czerwony to czasem nie jest Twój ?? Ojoj, tu to "fashion police" by się przydało, a na dzien dobry to szeroki hokej zakupić i "grill" wypielaladryolić na śmietnik Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2008 dzis ok 22 w Kalwarii spotkanie z kolega Cacper milo bylo poznac i poogladac corra Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2008 Dziś ok. 11 Czarna bardzo ładna sroca blachy GA w Gdańsku, okolice słowackiego. Pozytywny szybszy przejazd Marian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Elrey 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2008 A ten czerwony to czasem nie jest Twój ?? Nie, ja mam zielone G60 A tego to czerwonego nie znam, nigdy go nie widziałem w ZS. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2008 dzisja koło świebockieko widziałem o 18 kora..... hmmmm kolor taki jak ma borgu a fele takie jak ma match... na DW ...kogo to?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2008 Dzisiaj koło 20 w Skarżysku corrado na blachach SGL....Kolega widać chciał się pościągać ale corrado nie w pełni sił i nie chce zrobić kuku silnikowi. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2008 (edytowane) Niedziela 07.09 około godz. 01.00 spotkałem w okolicach Kielc sebastianscirocco . No i trochę pogadaliśmy Miło było poznać. Edytowane 8 Wrzesień 2008 przez Zadi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2008 w piatek w BYDGOSZCZY czerwone corrado. JECHAŁEM ZA TOBĄ , ALE MUSIAŁEM SKRĘCIC DO BAZYLIKI . POZDRY W bdg ostatnio pojawiły sie 2 Jedno moje a drugie mojego sąsiada. Obaj mieszkamy niedaleko Bydgoszczy i praktycznie codziennie tam jesteśmy także bardzo możliwe ze to ktoś z nas. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach