Szakal 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2009 Dzisiaj w Głogowie nowe scirocco na Polkowickich blachach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2009 corr grexona...mojego zreszta też widziałeś tam nie raz heh...ten czarny mat a swoją drogą dziś na drodze nr 7 w okolicach elbląga widziany ciemny parch na GWE marianek...fajny podpis...chyba troszke zgapiony odemnie?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grizzli 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2009 codziennie pod akademikiem na piatkowskiej w poznaniu widze brazowa sroczke mk2 na tablicach GBY.. ktos ja zna?? bo nigdy wlasciciela nie moge dorwac.. Sonic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2009 marianek...fajny podpis...chyba troszke zgapiony odemnie?? wiedziałem że w końcu to zauważysz mam nadzieję że nic przeciwko nie masz...przecież piliśmy razem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2009 wiedziałem że w końcu to zauważysz mam nadzieję że nic przeciwko nie masz...przecież piliśmy razem jasne ze niemam... pozdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2009 A ja wczoraj swojego widziałem Corka w końcu... pierwszy raz od świąt. Ale nawet się nie przejechałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2009 fląder spotkany po 1 w nocy w gdyni dziś, beemką sie wozi ryba jedna zajarane pogadane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2009 juz nie cierpie Corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafaolo 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2009 jakiś kwadrans temu w Łodzi na Rewolucji jechał corek na wyspiarskich blachach ,wydawało mi sie że mial kiere po wlasciwej stronie siakis nowy corr w łodzi? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oliwkowy 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2009 Prawie codziennie rano czarny cor rej. WOT ... przy ul. Goworka w wawie.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
koza 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2009 jak WOT to musi Sztefan Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2009 nie musi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2009 Czarny i WOT raczej Sztefcio... Ktos jeszcze ma takie blachy ? R Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2009 nie wykluczam Stefcia, ale jest jeszcze jeden WOT czarny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jareckig60 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2009 ja czesto widuje białe siro w straszynie z białymi lampami tylnymi GDA... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Styczeń 2009 (edytowane) Dziś przed chwila w Bydgoszczy na rondzie Grunwaldzkim ciemny corr chyba bordowy, i też dziś w uliczce w bok od Królowej Jadwigi kolejny często tam parkuje na borbetach. Edytowane 20 Styczeń 2009 przez zanat Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 Wczoraj między 19:00 a 20:00 w Wawie na Dolinie Służewieckiej pomiędzy Komisji Edukacji Narodowej a Aleją Wilanowską niebieskie Corrado na WWL x88x na Estorilach z klapą z trzecim stopem (a więc możliwe że wersja US) Niestety spory ruch był i nie dało się ustawić na sąsiednim pasie. Pozdrówak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 dzis na Jagiellonskiej z gorki przy olimpicu w ZS, ok 15 +/- 5min, SMC xxxx ciemne, niskie, chyba vr, ale pewnosci nie mam, kto to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 dzisiaj w Konskich tego corra sie widzialo.. http://allegro.pl/item533447019_vw_corrado...ecaro_9x16.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 dzisiaj w Konskich tego corra sie widzialo.. http://allegro.pl/item533447019_vw_corrado...ecaro_9x16.html Chyba był walony bo jakiś inny kolorek jest na prawym przednim błotniku i na przednim zderzaku . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 madkowal to konradowe corrado Dzisiaj Gdańsk godzina 14. Skrzyżowanie Miszewskiego z grunwaldzką ciemne corrado na blachach GMB... ktos z Malborka... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 (edytowane) dzis na Jagiellonskiej z gorki przy olimpicu w ZS, ok 15 +/- 5min, SMC xxxx ciemne, niskie, chyba vr, ale pewnosci nie mam, kto to? To pewnie byly czarne stare tablice SMC i kolor jakby ciemne bordo... I szeroki tjuningowany tylny zderzak... Jesli dobrze myslę to jest to corr którego ja często widuję zaparkowanego na monte cassino między pl. odrodzenia a wielkopolską Pytałem juz o niego kiedys ale nikt się nie zgłosił Z tego co widzę to robi on komuś za archaiczny, podupadający dupowóz I ja bym powiedzial że to G bez G Edytowane 21 Styczeń 2009 przez miły Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 ja dziś widziałem kilka razy u siebie na parkingu niebieskie g60? klubowe jakieś?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Skopek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 Dziś około 15:30 w Bydgoszczy róg Szajnochy i Bocznej czerwone Corrado CBY.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Styczeń 2009 jakiś niebieski corr na rejestracji TKN od kilku dni stoi regularnie na Bełskiej w Warszawie, ktoś z forum?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach