olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty 2012 proste- dzięki takim osobom mam jeszcze wiarę w ludzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Luty 2012 Wczoraj kolo 16 na Solidarnosci w Krakowie taka Sroczka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2012 Ta sroka stoi pod moją byłą szkołą bo tam jest dobra buda z jedzeniem A tak pozatym dzis na szrocie w monachium stoja 2 corki jedno dosc mocno rozbite drugie "prawie całe" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2012 Wczoraj we Wrocławiu na Opolskiej ok godziny 15 widziałem białe Corrado Stało trochę daleko więc żadnych szczegółów nie dojrzałem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2012 jak na borbetach z betonem z przodu to kolegi, a jak nie to pewnie zagniatacz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2012 wydawał się stać dość wysoko Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2012 Dziś w Stargardzie parking tesco, jakoś koło 15:00 corradek agi (verusika) i daniela Uploaded with ImageShack.us Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2012 Dziś u mnie na podwórku bardzo ładne G60 Darka poprostu zapraszamy częściej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2012 ten matowy to Daniela i Verbus Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2012 W Siedlcach "Little Bastard" Zadiego Oczywiście, że tak; dziękuję i do zobaczenia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2012 Daniel pozdrowionka i do zobaczenia w Kluczewie a dzis w ZST correk na ZGR i tekst Daniela(mojego) ty to gdzies zawsze corrado wypatrzysz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2012 Dzięki i Nawzajem i do Spociwa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 2012 Wczoraj wieczorem Gumek i jego CORRADO R36 podczas tankowania na stacji w Markuszowie. Teraz będzie widywany w Warszawie Pozdro. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 2012 a ja widziałem Drzewo w mercedesie na alejach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
barti 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2012 Wczoraj fioletowy na stacji orlen w Przeworsku na rejestracjach RPZ ladny kolorek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2012 a ja widziałem Drzewo w mercedesie na alejach Często Ciebie tam widuję jak stoję w korku, tylko Ty zawsze jedziesz w przeciwnym kierunku;) Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec 2012 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec 2012 byly Tazmanowy sie rzezbi? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec 2012 nie wiem. na racingforum znalazlem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec 2012 Drzweo jak jeździłeś corem to zawsze Cię rozpoznawałem a teraz jak się wozisz mercami to nie zwracam uwagi :P poza tym rano do roboty to człowiek zaspany i nie w głowie mu rozglądanie się Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2012 Dzisiaj na trasie Sochaczew -Wawa widziana biała sroka na WH... chyba Sianek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2012 tego to już milion lat nie widziałem, a w Zielonce przy stacji parę dni temu WWL widziałem niebieską serię cora Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2012 a ja znalazłem swoje corrado w dwóch kawałkach (maska i reszta) i golfa Ciupinowego na satelitarnej mapie google prosze bardzo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2012 (edytowane) albo mi sie wydawalo albo w odcinku 1571 na wspolnej widzialem corrado, tylko ze teraz nie moge znalesc takiej zajebistej jakosci tego odcinka zeby sie upewnic, chodzi dokladnie o min 6:45 z prawej ulicy skreca w lewo o tu wspolna Edytowane 10 Marzec 2012 przez sloniu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Roberciak 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2012 a ja wiem czyje to corrado małe popraweczki.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach