gliwa 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2013 "WWL" - 16V Angela? Jest temat na forum Zgadza się Piękna sztuka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tuli 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2013 dzisiaj w Wałbrzychu na ul. Wrocławskiej czarne corrado na rej DSW, Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Angela 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2013 Zgadza się Piękna sztuka dziękuje, dziękuje pracuje tam i od środy do piątku zawsze tam jest, parkuje pod pracą a i tak mi zwineli wentylki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2013 (edytowane) http://www.granturis...-cia-t6385.html heh, cora po innych forach podziwiają czyjeś z klubu? "Dzisiaj wracając ze szkoły napotkałem stojącego na parkingu kościoła Volkswagena Corrado" pewnie proboszcza Edytowane 17 Lipiec 2013 przez rafal.g Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2013 Dzisiaj wracając z Międzyzdrojów gdzieś na odcinku Międzywodzie - Szczecin (chyba??) do wieeeelkiego korka dołączył się piękny corraś ST, kierunki z tego co dojrzałem miał pomarańczowe, i polerowane Borbet T 9J. Na początku myślałem, że to vwcorrado22, ale chyba nie, bo z tego co dojrzałem był czarny, ja jechałem niebieskim paskiem b4 klekotem, na blachach NBA i machałem, ale chyba mnie nie widział Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lewy 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2013 Dzisiaj widziany niebieski wchodzacy w granat correk,zbytnio nie mialem czasu zerknąć, w miejscowośći Kostów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2013 wczoraj na wislance dk81 w okolicach skoczowa okolo 14:30 widizana ciemna sroczka mk2 na blachach SW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2013 Dzisiaj mijałem na Mackiewicza w KRK ciemne na TSK.... zatrzymałem się ale właściciel pojechał. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2013 Parę dni temu widziałam jak w srebnym corze kolegi BazaMKIII przy manewrze parkowania odpadł bumperek, a przynajmniej zaczynał się odczepiać. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hOMER 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2013 a ja będąc ostatnio na wyjezdzie tez spotkalem kilka bąków - najpierw zielone G60 w Czarnogórze ale zdjęcie mi gdzies przepadło - potem srebrne g60 w Albanii - i na koniec w Kosovie czarne sciro w albanii na wybrzeżu ustrzelilem tez czerwone 3000gt Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2013 w poniedziałek i wtorek widział ciemną srokę gt2 rej. WWL ????? nie pamiętam cyferek, wyglądała całkiem OK, kręciła się po Tomaszowie Lubelskim, zna ktoś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gliwa 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2013 Angela za mojego pobytu tam nic nie mialo prawa zginac:D Antonio Tą samą sroke widziałem pod narodowym na zlocie. Kostzyk i Angela też tam byli, więć pewnie ktoś z forum:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hasan 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2013 Ustrzelony Piter w Świdnicy pod tesco Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2013 wczoraj ok. 16:40 w Bieszczadach, konkretnie w Polańczyku, na wyjeździe z Unitry widziane ciemne Corrado na tablicach RK... mrugałem światełkami i łapkę w górę dawałem, lecz bez odwzajemnienia (jechałem czerwonym Leonem) ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hOMER 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Lipiec 2013 gość pewnie uznał ze myślaleś ze to też leon i strzelił focha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2013 hehe, ale ramki tablic mam klubowe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2013 Przed chwilą na wlocie do Tarnowa od strony Dąbrowy Tarnowskiej widziany fioletowy cor na KDA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2013 hehe, ale ramki tablic mam klubowe Kuba sciągnij ramki klubowe, bo ludzie zaczna myslec ze leon to corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2013 Przed chwilą Warszawa - Ursynów widziany ciemno-wiśniowy VR6 z tylną klapą clean. Pomachane, kciuk w górę - kierman odwdzięczył się rykiem VR-a :-) Ktoś z forum? Chyba czarne felgi i bastuck na końcu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2013 Pewnie Jaco . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2013 Jagonni89 - corr spotkany, właściciel poznany Trasa E7 między Olsztynkiem i Nidzicą. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2013 Ostatnie sekundy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2013 Dzisiaj z rana Korczysław jakoś dziwnie zaparkowany. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2013 (edytowane) bo jak wracam z pracy po 22 to nie ma za bardzo gdzie się postawić, za to blisko po bułki Edytowane 1 Sierpień 2013 przez poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tuli 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2013 (edytowane) dzisiaj tego kora http://tablica.pl/oferta/sprzedam-vw-corrado-1995r-1-8-16v-CID5-ID2n3p5.html#8b168a262f widziałem na trasie Strzegom - Rawicz ok. 16.00 - ktoś go targal na świdnie ale po drodze sie zesrało... Edytowane 1 Sierpień 2013 przez tuli Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach