Ruski 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2015 Orlen Złotoryja Autko kolegi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2015 W sobotę widziałem Prezesa Rafała na spacerze z Vr-kiem na Księcia Janusza w Wawie. O rany, wreszcie ktoś mnie spotkał Kicek - pozdrawiam ! Wojtecki - Maurycy MISTRZ ! Moja Hania też wrzuca niezłe teksty w samochodzie - np. "No jedź ciulu" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
silver224 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2015 O 19.15 w Kato na Roździeńskiego widziałem czarne Corrado na blachach "SK..." Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2015 dzisiaj pod spółdzielnią Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
koza 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2015 wczoraj za krasnikiem w strone Lublina sciro 2 z napisem SCIROCCO na drzwiach, okolo 12:20 jakies 10-15km dalej, z naprzeciwka kolejne sciro 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karmannski 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2015 https://drive.google.com/file/d/0B1fJDWZF2UmyWV9hSG5TTTBBYVU/view Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AquariusQQ 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2015 skrzyzowanie Lodowa/Milionowa kolo 13:00 --> Riger Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2015 kolega dziś ustrzelił między Tomaszowem L. a Zamościem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2015 Przed chwilą w stojewsku niedaleko Wloszczowy zielone corrado na TJE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2015 Na dzisiejszym rozpoczęciu sezonu w Gliwicach. Był jeszcze jeden z wygładzonym zderzakiem w stylu USA ale nie mam zdjęcia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2015 Miałem jechać ale pogody się wystraszylem dużo aut było? Wczoraj na spocie w Czestochowie czerwone corrado silvera, pogadane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2015 aut było dość dużo ale tych ciekawych zdecydowanie mniej. Pogoda faktycznie kiepska bo na zmianę padał deszcz, śnieg lub wychodziło słońce ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
silver224 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2015 Miałem jechać ale pogody się wystraszylem dużo aut było? Wczoraj na spocie w Czestochowie czerwone corrado silvera, pogadane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2015 Ehh pany a ja zapomniałem o tym na śmierć.. alanalan a Ty nic nie mówisz że jedziesz.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2015 dzisiaj o 7:30 na skrzyzowaniu pabianicka rudzka w lodzi widziane moje byle G60 AniSciro, az sie lezka w oku zakrecila Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2015 Dario jechał VRkiem przez niedrzwice jakos kolo 19 z tego co sie dowiedziałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2015 Na sprzedaż go prowadził ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2015 nic nie wiem na ten temat Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2015 Znów widziane ciemne corrado w Pruszczu,no prawie w Juszkowie,dziś ok 18tej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2015 wczoraj w miejscowości kielanówka pod rzeszowem ok. godz. 20ej widziane ciemne corrado na jakiejś błyszczącej szerokiej feldze (ciemno było, to dokładnie nie widziałem ) ktoś coś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
manius 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2015 Z dwa tygodnie temu w rzeszowie zielony cor na RLA, chyba ten 16v co kiedys byl na sprzedaz, i tydzien temu tez w rz sponiewierane bialo niebieskie paskudztwo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2015 https://youtu.be/EyumZCv1vD8 ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2015 a w starszej części jak upalali to scirro po parkingu na ręcznym to mi się szkoda zrobiło..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2015 miałem kiedys mk1... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
krzysiu 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2015 Takie czasy były, co zrbić... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach