krzysiu 0 Report post Posted April 9, 2015 Takie czasy były, co zrobić... Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted April 10, 2015 podobno ta sroka była w agonalnym stanie i miała trafić na złom. Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted April 10, 2015 przedwczoraj sciro mk2 widziane w Tomaszowie Lub., na RLU Share this post Link to post Share on other sites
Rafal 0 Report post Posted April 11, 2015 Ta Sroka bywała na naszych pierwszych zlotach To samochód Łukasza - tzw. kakaowa jedynka Share this post Link to post Share on other sites
baan4n9 0 Report post Posted April 12, 2015 a ja baze widziałem na rozpoczeciu wczoraj Share this post Link to post Share on other sites
BASSER 0 Report post Posted April 12, 2015 (edited) Sosnowiec ul.Lenartowicza na prywatnej posesji wiśniowy corrado bez.blach wyglądał ładnie. Edited April 12, 2015 by BASSER Share this post Link to post Share on other sites
maciek2012 0 Report post Posted April 12, 2015 Ok. 16:30 na S1 w kierunku Cieszyna brązowe Corrado na KWA z zabetonowanym przodem. Ok. 17:30 na DW941 w kierunku Wisły ciemne Corrado na SCI Share this post Link to post Share on other sites
silver224 0 Report post Posted April 12, 2015 W Mykanowie pod Częstochową (obok samolotu) ok godziny 15.00 - piękne czerwone rrado, na fajnym kole Share this post Link to post Share on other sites
sławcio 0 Report post Posted April 12, 2015 W Mykanowie pod Częstochową (obok samolotu) ok godziny 15.00 - piękne czerwone rrado, na fajnym kole pewnie moja padlina Share this post Link to post Share on other sites
juby 0 Report post Posted April 12, 2015 W piątek pod wulkanizacją na Klembowskiej widziane czarne Corrado ST zaraz obok ex mk2 vwmariana. Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted April 13, 2015 Przed chwią w miejscowości Bronówek widziana srebrna sroka mk1 na czarnych blachach lekko uszkodzona . I o 7:50 czerwona sroka mkII na trasie nr 5 przed a4 Share this post Link to post Share on other sites
silver224 0 Report post Posted April 13, 2015 Na szrocie w Radostowicach pod Pszczyną Share this post Link to post Share on other sites
Sebastian 0 Report post Posted April 14, 2015 byłem, ogladalem, nie ma nic ciekawego Share this post Link to post Share on other sites
KrzaquG60 0 Report post Posted April 14, 2015 Ślizgi było brać Share this post Link to post Share on other sites
sloniu 0 Report post Posted April 15, 2015 dzisiaj o 7:45 w miejscowosci Jurki albo Jurków pod kosciołem 50 km przed Nowym Sączem czarne sliczne corrado G60 z oryginalnym grilem rej. KBR czyje i kto tak wczesnie sie modli? Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted April 15, 2015 Może księdza Share this post Link to post Share on other sites
silver224 0 Report post Posted April 15, 2015 W ciągu ostatnich dwóch miesięcy widziałem w tym miejscu 3 Korki Dzisiaj było to samo. Kilka minut przed 8 widziałem niebieskiego Korka Na szczęście stał na światłach i miałem czas żeby zrobić zdjęcie Share this post Link to post Share on other sites
rafal.g 0 Report post Posted April 15, 2015 dzisiaj o 7:45 w miejscowosci Jurki albo Jurków pod kosciołem 50 km przed Nowym Sączem czarne sliczne corrado G60 z oryginalnym grilem rej. KBR czyje i kto tak wczesnie sie modli? Kamil? tylko ze on ma usa,a miejscowosc to Jurków Share this post Link to post Share on other sites
VOLCIK 0 Report post Posted April 15, 2015 Przedwczoraj około godziny 8:00 na ul. Komuny Paryskiej we Wrocławiu zaparkowane niebieskie Rrado na wrocławskich blachach. Pierwszy raz widziane, a z forum zupełnie nie kojarzę, ale może jednak? Share this post Link to post Share on other sites
sloniu 0 Report post Posted April 15, 2015 Kamil? tylko ze on ma usa,a miejscowosc to Jurków tak to byl Kamila correk, teraz sobie wszedlem na jego projekt i dokładnie jego autko widzialem, super sie prezenci na zywo Share this post Link to post Share on other sites
BASSER 0 Report post Posted April 16, 2015 W ciągu ostatnich dwóch miesięcy widziałem w tym miejscu 3 Korki Dzisiaj było to samo. Kilka minut przed 8 widziałem niebieskiego Korka Na szczęście stał na światłach i miałem czas żeby zrobić zdjęcie znam typa Share this post Link to post Share on other sites
kamil 0 Report post Posted April 16, 2015 dzisiaj o 7:45 w miejscowosci Jurki albo Jurków pod kosciołem 50 km przed Nowym Sączem czarne sliczne corrado G60 z oryginalnym grilem rej. KBR czyje i kto tak wczesnie sie modli? Tak, to moje Praktycznie codzienne od 6 rano tam stoję Share this post Link to post Share on other sites
Ruski 0 Report post Posted April 18, 2015 Wczoraj w Dzierżoniowie widziane trzy Corry na jednym podwórku Odwiedziny Kwiato po słupek silnika i długa rozmowa przejażdżka jego g60 Utwierdziłem się w przekonaniu że właściciele Corrado Ci co kochają swoje parchy to zajebiści ludzię Ogólnie bardzo miło spędzony piątkowy wieczór Share this post Link to post Share on other sites
Dominikf4 0 Report post Posted April 19, 2015 Kto był dziś corkiem w Jaworznie? Share this post Link to post Share on other sites
olafart 0 Report post Posted April 23, 2015 (edited) około 19-20 mijałem się z czarnym (chyba) Corrado na WD w Legionowie, stał na światłach na ul. Warszawskiej. Śmiesznie, ja patrzyłem na Corra, a kierowca na Calinę :P - pozdro! Edited April 23, 2015 by olafart Share this post Link to post Share on other sites