Miglos 0 Report post Posted April 23, 2015 Kurde. Śmigałem dziś po Legionowe swoim Correm w tych godzinach i nie widziałem. A szkoda. Bo raczej to nie byłem ja bo żadnej Calibry nie widziałam. Share this post Link to post Share on other sites
olafart 0 Report post Posted April 23, 2015 ale Ty nie masz blach WD chyba, jeśli dobrze pamiętam Share this post Link to post Share on other sites
Miglos 0 Report post Posted April 23, 2015 Nie, nie mam. Ale fajnie by było stanąć na światach Corr obok Corra bo własnie w tych godzinach dziś jeździłem swoim. Teraz to bardzo rzadko się zdarza a mi jeszcze w ogóle Share this post Link to post Share on other sites
sloniu 0 Report post Posted April 24, 2015 Wczoraj o 16:30 w lodzi na pabianickiej zadbane zielone g60 skrecalo w lewo w rudzka. Ktos z forum? Rej. EPA Share this post Link to post Share on other sites
killerblack 0 Report post Posted April 24, 2015 To chyba kolega raju Share this post Link to post Share on other sites
Zadi 0 Report post Posted April 24, 2015 Przed chwilą w Tokarnii Konrad widziany bunią z rowerami na dachu Zatrąbione ale mogl nie poznać :-) Share this post Link to post Share on other sites
VOLCIK 0 Report post Posted April 24, 2015 Panowie, może Wy wiecie o co chodzi. Ostatnio coraz częściej mam na autostradzie A4 akcje, że albo czarne BMW (częściej serii 5, rzadziej 3) albo czarny Mercedes (limuzyna, - kto by poznał co za model? - Każdy i tak wygląda na dziadziowóz) jak mnie widzi to napiernicza długimi, zwalnia i próbuje mnie zatrzymać na poboczu. Czy te wszystkie dziadzie z tych Mercedesów i Beemek pożądają Corrado czy tak bardzo nienawidzą? A może to ktoś z forum dzisiaj rano na A4 takim dziadziowozem jechał, mrugał i próbował mnie zatrzymać? A tak bliżej tematu - ostatnio dwa razy brązowe Scirocco II na blachach DST w okolicach Żernik Wrocławskich. Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted April 24, 2015 (edited) Mojego wujka z ciotką jak jechali A4 toyotą avensis też tak samo próbowali zatrzymać.Pierw mrugali,potem zajeżdżali drogę. A tu link http://www.radio.opole.pl/2014/pazdziernik/wiadomosci/rumuni-na-a4-zajezdzali-droge-chcieli-pieniedzy.html http://wiadomosci.onet.pl/forum/nielegalny-handel-falszywym-zlotem-na-a4,715211,czytaj-popularne.html Edited April 24, 2015 by Rafał24V Share this post Link to post Share on other sites
VOLCIK 0 Report post Posted April 24, 2015 O kurczę, nie pomyślałem o tym. Dobrze wiedzieć. Mam w sumie zasadę, że tylko jeśli widzę Corrado/Scirocco to się w miarę możliwości zatrzymuję i tego się trzeba trzymać. Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted April 24, 2015 Ale w sumie można takim numer wykręcić .Zapłacić za tymbak czy inne pierdoły dobrymi "kserówkami" kasy. Share this post Link to post Share on other sites
hehe___ 0 Report post Posted April 24, 2015 (edited) Pałą po łbie i tyle ... Edited April 24, 2015 by hehe___ Share this post Link to post Share on other sites
Sebastian 0 Report post Posted May 1, 2015 wczoraj po poludniu w siewierzu w strone katowic ekipa z dare garage leciala z dwoma corrami na lawetach, pewnie na see Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted May 1, 2015 Dzisiaj około 11 w Sękocinie w stronę Radomia widziane ciemne corrado chyba stary typ budy . Ktoś od nas jechał na zlot ? Share this post Link to post Share on other sites
madKOWAL 0 Report post Posted May 1, 2015 kolo radomia lata takie ciemne....na soczewce z przodu Share this post Link to post Share on other sites
adrian1989 0 Report post Posted May 1, 2015 wczoraj za raciborzem w godzinach ok 15,ciemne Corrado,obnizone i kolo jakies bylo szersze Share this post Link to post Share on other sites
killerblack 0 Report post Posted May 1, 2015 Dziś ok godziny 8.30 w Łodzi na telefonicznej jasne niebieskie Corrado w st chyba na rejestracji El 545rv Share this post Link to post Share on other sites
Dominikf4 0 Report post Posted May 3, 2015 Vag szydlowiec jeszcze biale sciro Share this post Link to post Share on other sites
Dominikf4 0 Report post Posted May 3, 2015 (edited) I jeszcze sciro zielone na wsz a wracając w stronę kielc ciemne corrado na tki Edited May 3, 2015 by Dominikf4 Share this post Link to post Share on other sites
silver224 0 Report post Posted May 3, 2015 W sobotę po Wiśle jeździł Korek na SCI ... Okropnie, wiejsko stuningowany. Załuję, że to zobaczyłem Share this post Link to post Share on other sites
BASSER 0 Report post Posted May 4, 2015 W sobotę po Wiśle jeździł Korek na SCI ... Okropnie, wiejsko stuningowany. Załuję, że to zobaczyłem trzeba było jakies foto zrobić. ps.kiedy przyjezdzasz dokonczyc robote?? Share this post Link to post Share on other sites
Zadi 0 Report post Posted May 4, 2015 a wracając w stronę kielc ciemne corrado na tki kiedy dokładnie i gdzie? Może ja akurat jechałem? Share this post Link to post Share on other sites
Dominikf4 0 Report post Posted May 4, 2015 Przed samym Skarzyskiem około południa soczewke chyba miało Share this post Link to post Share on other sites
Zadi 0 Report post Posted May 4, 2015 a to nie znam Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted May 4, 2015 (edited) W piątek w drodze na zlot mijałem ładne Sciro mk2 jaskrawo-zielone zapomniałem rej.. Jechało z Zamościa w kier. Tomaszowa Lub. Biały corr na WSZ jest klubowy, użytkownika Sadzyk Edited May 4, 2015 by Antonio Share this post Link to post Share on other sites
maciek2012 0 Report post Posted May 4, 2015 W sobotę po Wiśle jeździł Korek na SCI ... Okropnie, wiejsko stuningowany. Załuję, że to zobaczyłem Czy to ten bolid? Share this post Link to post Share on other sites