Miglos 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Kwiecień 2015 Kurde. Śmigałem dziś po Legionowe swoim Correm w tych godzinach i nie widziałem. A szkoda. Bo raczej to nie byłem ja bo żadnej Calibry nie widziałam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Kwiecień 2015 ale Ty nie masz blach WD chyba, jeśli dobrze pamiętam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Miglos 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Kwiecień 2015 Nie, nie mam. Ale fajnie by było stanąć na światach Corr obok Corra bo własnie w tych godzinach dziś jeździłem swoim. Teraz to bardzo rzadko się zdarza a mi jeszcze w ogóle Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Kwiecień 2015 Wczoraj o 16:30 w lodzi na pabianickiej zadbane zielone g60 skrecalo w lewo w rudzka. Ktos z forum? Rej. EPA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
killerblack 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Kwiecień 2015 To chyba kolega raju Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Kwiecień 2015 Przed chwilą w Tokarnii Konrad widziany bunią z rowerami na dachu Zatrąbione ale mogl nie poznać :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Kwiecień 2015 Panowie, może Wy wiecie o co chodzi. Ostatnio coraz częściej mam na autostradzie A4 akcje, że albo czarne BMW (częściej serii 5, rzadziej 3) albo czarny Mercedes (limuzyna, - kto by poznał co za model? - Każdy i tak wygląda na dziadziowóz) jak mnie widzi to napiernicza długimi, zwalnia i próbuje mnie zatrzymać na poboczu. Czy te wszystkie dziadzie z tych Mercedesów i Beemek pożądają Corrado czy tak bardzo nienawidzą? A może to ktoś z forum dzisiaj rano na A4 takim dziadziowozem jechał, mrugał i próbował mnie zatrzymać? A tak bliżej tematu - ostatnio dwa razy brązowe Scirocco II na blachach DST w okolicach Żernik Wrocławskich. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Kwiecień 2015 (edytowane) Mojego wujka z ciotką jak jechali A4 toyotą avensis też tak samo próbowali zatrzymać.Pierw mrugali,potem zajeżdżali drogę. A tu link http://www.radio.opole.pl/2014/pazdziernik/wiadomosci/rumuni-na-a4-zajezdzali-droge-chcieli-pieniedzy.html http://wiadomosci.onet.pl/forum/nielegalny-handel-falszywym-zlotem-na-a4,715211,czytaj-popularne.html Edytowane 24 Kwiecień 2015 przez Rafał24V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Kwiecień 2015 O kurczę, nie pomyślałem o tym. Dobrze wiedzieć. Mam w sumie zasadę, że tylko jeśli widzę Corrado/Scirocco to się w miarę możliwości zatrzymuję i tego się trzeba trzymać. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Kwiecień 2015 Ale w sumie można takim numer wykręcić .Zapłacić za tymbak czy inne pierdoły dobrymi "kserówkami" kasy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hehe___ 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Kwiecień 2015 (edytowane) Pałą po łbie i tyle ... Edytowane 24 Kwiecień 2015 przez hehe___ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2015 wczoraj po poludniu w siewierzu w strone katowic ekipa z dare garage leciala z dwoma corrami na lawetach, pewnie na see Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2015 Dzisiaj około 11 w Sękocinie w stronę Radomia widziane ciemne corrado chyba stary typ budy . Ktoś od nas jechał na zlot ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2015 kolo radomia lata takie ciemne....na soczewce z przodu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adrian1989 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2015 wczoraj za raciborzem w godzinach ok 15,ciemne Corrado,obnizone i kolo jakies bylo szersze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
killerblack 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2015 Dziś ok godziny 8.30 w Łodzi na telefonicznej jasne niebieskie Corrado w st chyba na rejestracji El 545rv Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2015 Vag szydlowiec jeszcze biale sciro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2015 (edytowane) I jeszcze sciro zielone na wsz a wracając w stronę kielc ciemne corrado na tki Edytowane 3 Maj 2015 przez Dominikf4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
silver224 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2015 W sobotę po Wiśle jeździł Korek na SCI ... Okropnie, wiejsko stuningowany. Załuję, że to zobaczyłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2015 W sobotę po Wiśle jeździł Korek na SCI ... Okropnie, wiejsko stuningowany. Załuję, że to zobaczyłem trzeba było jakies foto zrobić. ps.kiedy przyjezdzasz dokonczyc robote?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2015 a wracając w stronę kielc ciemne corrado na tki kiedy dokładnie i gdzie? Może ja akurat jechałem? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2015 Przed samym Skarzyskiem około południa soczewke chyba miało Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2015 a to nie znam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2015 (edytowane) W piątek w drodze na zlot mijałem ładne Sciro mk2 jaskrawo-zielone zapomniałem rej.. Jechało z Zamościa w kier. Tomaszowa Lub. Biały corr na WSZ jest klubowy, użytkownika Sadzyk Edytowane 4 Maj 2015 przez Antonio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maciek2012 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2015 W sobotę po Wiśle jeździł Korek na SCI ... Okropnie, wiejsko stuningowany. Załuję, że to zobaczyłem Czy to ten bolid? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach