femto 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2015 Wczoraj w Olsztynie na rondzie Bema o 17 czarne rrado na olsztyńskich blachach na czerwonym pojechało:P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2015 Możliwe, w każdym bądź razie za cholerę nie mogłem tego dogonić i wcale mnie to nie dziwi 300+ tam jest Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2015 Volcik w Łęcznej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2015 pewnie u ciebie był Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2015 nie wiem.... nie ma mnie w domu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Wrzesień 2015 Darku, widzę, że zachowałeś się wobec mnie łaskawie i wstawiłeś zdjęcie z perspektywy tej 'najlepszej strony'... Przez całą drogę około 1500 km spotkałem dwie sztuki Corrado... Dziwnym trafem oba w Łęcznej... Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za wszystko Darku, pomogłeś mi naprawdę bardzo w tej sytuacji. I oczywiście przepraszam za kłopot. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Wrzesień 2015 Aleosochoci? Luzzz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zielin 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2015 (edytowane) widziane białe corrado. Gleba,negatyw, rant w polerce. Trasa grojec sochaczew:) Edytowane 26 Wrzesień 2015 przez zielin Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adikrot 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2015 Dzis w Kościerzynie o godz 13 ładne niebieskie rrado z białymi felgami Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Wrzesień 2015 Dzisiaj okolo 7:20, czarne Corrado w Olsztynie a blachach NLI, chyba zjechalo z ronda w Baltycka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karmannski 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2015 Wczoraj obejrzalem film Catch me Daddy - mocny dramat, polecam dla smakoszy kina. Garry Lewis zaparkowal VR-a potem przeslidl sie do Volvo i to tyle Corrado w Filmie. Taki wspolczesny Western. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2015 dzisiaj na DTŚ między Rudą a Chorzowem skasowane scirro II. Dzwon z babką w astrze I Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2015 widzialem, na chorzowskich blachach zdaje sie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2015 W piątek około godziny 15 w Lublinie przy Olimpie przejeżdżające ładne brązowe Corrado na LZA. Czyżby VJARON? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2015 w poniedziałek w czestochowie niebieskie MK II na blachach ETM. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2015 (edytowane) W biedronce sa książki 333 sportowe auta czy jakos tak a na 92 stronie żółte g60 Edytowane 11 Październik 2015 przez Dominikf4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Październik 2015 mam ta ksiazke a wczoraj na wysokosci M1 w czeladzi czarne rrado na SBE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2015 Dziś o 11:30 na wysokości Manhatanu w Gdańsku: szary korek na GWE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2015 Dziś ok 17 na mrowczej w wawie w podwórku zielony Cor. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2015 sosnowiec srodula wiśniowe rrado na celnych blachach pewnie ktoś nabył z czasem ustrzele wlasciciela Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czaras 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2015 Przed chwilą zielone Corrado nt na żółtych felgach na blachach PO pod Jarocinem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lewy 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2015 to moje ale nie na żółtych tylko złotawych hehe pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2015 Dzisiaj widziane corrado chyba bordowe o 11:38 w Niewegłoszu jechało w stronę Parczewa od Radzynia Podlaskiego.Ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2015 Dajczu nagrał prospera i jakąś dwójkę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2015 Przed chwilą w Kalwarii Zebrzydowskiej ciemne (chyba granatowe albo fioletowe) Corrado na KMY, lampy tylne clear-red Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach