hanys 0 Report post Posted February 22, 2010 (edited) SBI ma Access i Ogur... Dad0 chyba tez Edited February 22, 2010 by iceman Share this post Link to post Share on other sites
Misiek :) 0 Report post Posted February 22, 2010 Ale ja znam ich auta i z tego co kojarzę to nie to Share this post Link to post Share on other sites
Grexon 0 Report post Posted February 22, 2010 dzis 14:50, Grunwald na wysokosci akademi medycznej prawdopodobnie noob Share this post Link to post Share on other sites
nOob 0 Report post Posted February 22, 2010 ta, to bylem ja Share this post Link to post Share on other sites
Kecaj 0 Report post Posted February 24, 2010 dzis ok. 13-ej Białogard na przejeździe kolejowym obok "UP"ciemny korek na ZSD,dziewczę za fajerą... Share this post Link to post Share on other sites
Pim 0 Report post Posted February 24, 2010 Dziś koło 13 czarna sroka mk2 w Gdańsku głównym. GKS kierowniczką w środku, która z miejsca obróciła głowę jak się na nią spojrzałem ;O Ja wiem że straszny jestem , ale bez przesady;d Share this post Link to post Share on other sites
PHERO 0 Report post Posted February 25, 2010 (edited) Dzisiaj widziane byłe Yoshi. Phero mieszkasz na Jasieniu? Corka nie garażujesz? Jest bezpieczny? Bo nie wiem czy mam się martwić o mojego Na jasieniu mam prace, pracuje w pewnej firmie która znajduje się nieopodal, gdzie pewnie widziałaś korka Normalnie parkuje pod firmą, ale ze były warunki jakie były to stał sobie trochę dalej. Korka tak jak pisał Ciupin, trzymam na strzeżonym parkingu przykryty pokrowcem wiec nie ma się o co martwic, jest teoretycznie bezpieczny Edited February 25, 2010 by PHERO Share this post Link to post Share on other sites
szyszqfff 0 Report post Posted February 27, 2010 dzis w Opolu na ul. Oleskiej granatowe corrado ONA... Share this post Link to post Share on other sites
bukszpan 0 Report post Posted February 27, 2010 dziś corek na czarnych blachach we Włocha przy pkp Share this post Link to post Share on other sites
Win32 0 Report post Posted February 27, 2010 (edited) dzisiaj w okolicach 16:40 bastrzol widziany na mojej ulicy (elekcyjna->górczewska) Pozdro. jako że szedłem piechotą z parkingu byłem nierozpoznawalny Edited February 27, 2010 by Win32 Share this post Link to post Share on other sites
-=b@strzol=- 0 Report post Posted February 27, 2010 to moj brat jecha; ja w tym czasie z praksem i konstantym sie wozilem Share this post Link to post Share on other sites
dees 0 Report post Posted February 28, 2010 Dzis ok 0:30 mijalem sie z jakims correm w rumii przy galerii rumia. Z charakterysycznych rzeczy mial angeleyes. Share this post Link to post Share on other sites
Ozik 0 Report post Posted February 28, 2010 ja pół warszawy wczoraj corem wieczorem przepalowałem i mnie niikt nie widział ;d Share this post Link to post Share on other sites
Verbus 0 Report post Posted February 28, 2010 przyznac sie kto ma correczka zielonego na blachach GDA widzialam dzis przed poznaniem kolo 13 odmachane pomachane, Share this post Link to post Share on other sites
Łuki 0 Report post Posted February 28, 2010 Dzisiaj Boa i jego Vr 6 miło było poznać Share this post Link to post Share on other sites
Kryniol 0 Report post Posted March 1, 2010 Niedaleko Okęcia w Aleii Krakowskiej wczoraj w Niedzielę ok 8 rano ciemny cor RP... Share this post Link to post Share on other sites
Pioter_PL 0 Report post Posted March 1, 2010 ja pół warszawy wczoraj corem wieczorem przepalowałem i mnie niikt nie widział ;d a po ul. Wilanowskiej wczoraj z wieczora nie jezdziles przypadkiem? Share this post Link to post Share on other sites
Verbus 0 Report post Posted March 1, 2010 Przed chwilka czerwone rradko w Drawsku pom ZDR rodzime blachy az milo Share this post Link to post Share on other sites
slayer 0 Report post Posted March 1, 2010 (edited) VERBUS wiesz co , to byłem ja . wracałem z rodzinką do CZŁUCHOWA.... a rejestracje mam GCZ.....pozdry gorące... Edited March 1, 2010 by slayer Share this post Link to post Share on other sites
koza 0 Report post Posted March 1, 2010 wypatrzone przez Karpiunia 8:14czyje to ? Share this post Link to post Share on other sites
lukasz_61 0 Report post Posted March 1, 2010 było juz o tym Share this post Link to post Share on other sites
koza 0 Report post Posted March 1, 2010 moze bylo ale karpiuniowi obiecalem ze wrzuce Share this post Link to post Share on other sites
lukasz_61 0 Report post Posted March 1, 2010 nie spinam sie przeciez http://www.corrado.com.pl/forums/index.php?showtopic=21146&st=0&p=286710&hl=blokersi&fromsearch=1entry286710 nawet sam temat zakladalem tylko screen juz nie dziala Share this post Link to post Share on other sites
Ozik 0 Report post Posted March 2, 2010 a po ul. Wilanowskiej wczoraj z wieczora nie jezdziles przypadkiem? a o której?? Share this post Link to post Share on other sites
Pioter_PL 0 Report post Posted March 2, 2010 a tak okolo 18:00? Share this post Link to post Share on other sites