Antonio 0 Report post Posted December 23, 2009 ładne ciemne warczące corrado, z przodu lampy in pro, rejestracji nie pamiętam bo deszcz lał jak cholera, jechał z tomaszowa lubelskiego w kierunku jarosławia, krótka rozmowa przez radio, właściciel z przemyśla, nie z klubu Share this post Link to post Share on other sites
Rafal 0 Report post Posted December 26, 2009 Wczoraj widziałem Scirange II w filmie TV "Tożsamość Bourne'a" Rafał Share this post Link to post Share on other sites
Drzewo 0 Report post Posted December 26, 2009 Zielonego corra bez grila lecacego w strone ostrobramskiej dn. 24.12.2009 Share this post Link to post Share on other sites
hanys 0 Report post Posted December 27, 2009 Wczoraj widziałem Scirange II w filmie TV "Tożsamość Bourne'a" Rafał taka ciemna? a myslalem, ze cos mi sie przewidzialo, bo katem oka ogladalem Share this post Link to post Share on other sites
igor_vw 0 Report post Posted December 28, 2009 Dzisiaj ok 15 na Matarni w Gdańsku zielone Corrado GST UW72 o ile pamiętam. Seba VR6??? Share this post Link to post Share on other sites
poncheck 0 Report post Posted December 28, 2009 a Ty byś tak robił? yyyy wątpię ja bym.....jakbym miał tył naped bo co on tam uskutecznia to właściwie nie wiadomo Share this post Link to post Share on other sites
SEBA VR6 0 Report post Posted December 28, 2009 Dzisiaj ok 15 na Matarni w Gdańsku zielone Corrado GST UW72 o ile pamiętam. Seba VR6??? tak moje czekałem na praxa i tazmana, trzeba było podjechac pogadac zeby mi ostatni raz było Share this post Link to post Share on other sites
DanielG60 0 Report post Posted December 30, 2009 ciemny corras na rejce szy .... dzisiaj widziany na wlocie do Suchej Beskidzkiej Share this post Link to post Share on other sites
Marian 0 Report post Posted December 31, 2009 (edited) vr seby, vr phero, vr andrzejkA,vr karpia, 16ka justyny, 16ka poncza, 1.8 T grexona, 1.8 T moje, i jakaś zacna pani w sciro 2 gdzies w redzie chyba albo rumi kolo godz 24 pomachane odmAchane pomrugane i co tylko tam mozna Edited December 31, 2009 by Marian Share this post Link to post Share on other sites
dees 0 Report post Posted December 31, 2009 czarny corr DW w Helu, mijalismy sie w lesie przed helem godzine temu, kto to? Share this post Link to post Share on other sites
poncheck 0 Report post Posted December 31, 2009 Miron:) Share this post Link to post Share on other sites
dees 0 Report post Posted December 31, 2009 No to 10 min temu znowu sie z nim mijalem, mrugnalem swiatlami i chyba przestraszyl sie ze policja jedzie bo zaczol hamowac Share this post Link to post Share on other sites
poprostu 0 Report post Posted December 31, 2009 Wczoraj w trakcie powrotu z Wwy w Rykach ciemne Corrado na LCH - ringi z przodu. Dziewczyna i chłopak - zamieniono dwa słowa - pozdro! Share this post Link to post Share on other sites
bukszpan 0 Report post Posted January 1, 2010 Dwa lub trzy dni temu szary corek w Murzasichlu, ktoś z klubu może ?? Share this post Link to post Share on other sites
bukszpan 0 Report post Posted January 2, 2010 1,5 godziny temu sroka na wysokości Mszczonowa Share this post Link to post Share on other sites
Verbus 0 Report post Posted January 4, 2010 A wczoraj po drodze don Szczecina miedzy Starogardem Szczecinskim a Ploniami Szczecin i oczywiscie byla mala pogawedka Share this post Link to post Share on other sites
-=RAFAL=- 0 Report post Posted January 4, 2010 dziś ok 08:00 widziane w Pruszkowie na wiadukcie całe białe corrado wyglądało na stary typ z rejestracją SL 268** lub SL 286** Share this post Link to post Share on other sites
Hubi_kns 0 Report post Posted January 4, 2010 w błoni pod warszawa widziano czarne corrado na rejstracjach RP..... i tez wbłoni widzino zielone corrado ale rejestracji nie dojrzałem widziano 30.12.09 Share this post Link to post Share on other sites
Verbus 0 Report post Posted January 5, 2010 Biale corradlo z czarna maska stoi kolo tesco w szczcecinie codziennie tam jest ofkors fotke tez mam tylko nie lapie jak je wstawiac Share this post Link to post Share on other sites
sloniu 0 Report post Posted January 5, 2010 27.12.2009 w podziemnym parkingu Hotelu Ibis w Łodzi widziane takie cacuszko, moze to nie corrado ale chyba ma cos wspolnego z corrado jako ciekawostke dodam ze na tym samym parkingu byl inny zabytek , jakis merc z 1920 ktoregos, niestety zakryty plandeką , nie zdazylem zrobic fotki bo juz wyjezdzalem Share this post Link to post Share on other sites
Verbus 0 Report post Posted January 5, 2010 (edited) Zieleniewo kolo Szczecina tam sobie stoi takie cosik Edited January 5, 2010 by Verbus Share this post Link to post Share on other sites
olafart 0 Report post Posted January 5, 2010 (edited) słoniu, jak chcesz obejrzeć trochę zabytków to jak będziesz w Wawie, wjedź sobie pod parking Sądu Najwyższego: RR Silver Shadow, VW Karmann x2, Ferrari Testarossa, BMW 2002 Tii i Porsche 911 we wszystkich możliwych wersjach (mk1 i mk2- razem z 5egzemplarzy) to tylko mały wycinek z tego, co tam można spotkać wszystko na 2óch poziomach parkingu, gdzie miesiąc kosztuje 350zł dodam, żę wszytko to są jeżdżące autka- zmieniają swoje miejsca parkingowe co i rusz biggrin.gif Edited January 5, 2010 by olafart Share this post Link to post Share on other sites
Verbus 0 Report post Posted January 5, 2010 (edited) Buuu co jest ze te foto wejsc nie chce Już bangla, misiek się wszystkim zajął Edited January 5, 2010 by Verbus Share this post Link to post Share on other sites
bukszpan 0 Report post Posted January 6, 2010 wczoraj w Pruszkowie na Działkowej niebieska Sroka Share this post Link to post Share on other sites
marek_w 0 Report post Posted January 7, 2010 we wtorek 5 stycznia, w Poznaniu o 5 rano, widziane corrado na PO, kolor chyba szary. kierownikowi sie spieszylo, poganialem za nim niebieskim volvo V70. pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites