kicaj 0 Report post Posted July 13, 2012 Było już kiedyś o tym gostku ... zdaje się, że pierwszy właściciel, a autko kupione w salonie w Polsce... coś tak mi świta w każdym razie rozmowa jakaś była na temat tego Corra z Legionowa. Share this post Link to post Share on other sites
Żółty 0 Report post Posted July 14, 2012 dnia 14.07.2012 widziano brązowego scirocco na zlocie garbusa w Sulistrowicach Share this post Link to post Share on other sites
popiel89 0 Report post Posted July 14, 2012 (edited) dziś wracając z Kielc około 17 na trasie widziałem kowala w jego czerwonym corasku Edited July 14, 2012 by popiel89 Share this post Link to post Share on other sites
madKOWAL 0 Report post Posted July 14, 2012 czym jechales ? chyba nie parchem ? Share this post Link to post Share on other sites
popiel89 0 Report post Posted July 14, 2012 ja jechałem bordową Vectrą na łódzkich blachach. nie chciało mi się parcha z garażu ruszać Share this post Link to post Share on other sites
madKOWAL 0 Report post Posted July 17, 2012 dzisiaj w Tokarni kolo Kielc na CPNie stalo czarne Corrado na TJE Share this post Link to post Share on other sites
baan4n9 0 Report post Posted July 18, 2012 kolega z kraśnika na trasie lublin-kraśnik zatrzymane, pogadane. ale znaczka 16v nie chciał sie pozbyć Share this post Link to post Share on other sites
kicaj 0 Report post Posted July 18, 2012 dzisiaj w Tokarni kolo Kielc na CPNie stalo czarne Corrado na TJE kurde przejeżdżałem tamtedy 4 razy ostanio 2 razy w czwartek i 2 x w niedzielę... To ta stacja na której stoi replika Coutach'a? Share this post Link to post Share on other sites
Ogur 0 Report post Posted July 20, 2012 Bielsko w tym tygodniu na SBI EU... czarne nie wiem kto to i jeszcze jedno widzialem tez ciemne ale za daleko zeby numery dostrzec Share this post Link to post Share on other sites
kicaj 0 Report post Posted July 21, 2012 W TVN Turbo w zakup kontrolowany Sciroo na WD... Opinia "fachowca" silnik 95 KM mechanicznych (czyli JH) na gaźniku ... klocki trudno dostępne itemu podobne kwiatki. Dodatkowo jakiś jemioł co nie odróżnia Hondy od Hyundaia i nie wie co to Ford Ka ech... tyle że na Scirangę w fajnych ujęciach można popatrzeć. Share this post Link to post Share on other sites
KrzaquG60 0 Report post Posted July 21, 2012 Dziś wracałem z "wczasów" i wyjeżdżając z Kętrzyna zauważłem ciemnozielonego corrka na blachach NBA 29FS ? (coś takiego) Wyglądał na oryginał nie było wiejskiego tuningu. Poza tym widziałem już go rok temu 2 razy, ale po bartach jeździ bardzo rzadko. Share this post Link to post Share on other sites
sZcZeWi 0 Report post Posted July 22, 2012 piatek 8:35 rybnik rondo zebrzydowickie ciemnoszary cor na SRB 03 cos tam Share this post Link to post Share on other sites
vwcorJacek 0 Report post Posted July 22, 2012 wczoraj w mojej wiosce czyli Stroniu śląskim czarny cor na DSW pewnie był popatrzeć na GSMP w Siennej :)czyj to ?? Share this post Link to post Share on other sites
ema97 0 Report post Posted July 22, 2012 jak to kicajek mowil sroka znow wlasnei leci w tvn turbo gosc chyba nawet ma projekt na cultstyle Share this post Link to post Share on other sites
humi 0 Report post Posted July 23, 2012 Dziś wracałem z "wczasów" i wyjeżdżając z Kętrzyna zauważłem ciemnozielonego corrka na blachach NBA 29FS ? (coś takiego) Wyglądał na oryginał nie było wiejskiego tuningu. Poza tym widziałem już go rok temu 2 razy, ale po bartach jeździ bardzo rzadko. Bo właściciel pod Bartoszycami mieszka. Share this post Link to post Share on other sites
s_kowal 0 Report post Posted July 24, 2012 W niedzielę na parkingu przy McDonalds w Ostrowcu Świętokrzyskim czarne G60 na tablicach TOS ..... Ktoś od nas ??? Share this post Link to post Share on other sites
KrzaquG60 0 Report post Posted July 25, 2012 Bo właściciel pod Bartoszycami mieszka. A skąd pan wie ? To pan ? Share this post Link to post Share on other sites
kicaj 0 Report post Posted July 25, 2012 nie, pani... Share this post Link to post Share on other sites
oli 0 Report post Posted July 27, 2012 Zadi widziany w nowinach na światłach, zatrzymałem się i stałem chwilę ale zadi jak zawsze sztywny kark i czarne cyngle hahah Share this post Link to post Share on other sites
grelfons 0 Report post Posted July 27, 2012 To teraz przyznać się kto to był? Share this post Link to post Share on other sites
Zadi 0 Report post Posted July 27, 2012 Zadi widziany w nowinach na światłach, zatrzymałem się i stałem chwilę ale zadi jak zawsze sztywny kark i czarne cyngle hahah nie zawsze, nie zawsze... Trzeba trąbić, Oli ,wysiaść, podejść, pogadać.... hahaha A ja Ciebie widziałem kiedyś na Warszawskiej obok boiska, wyjeżdżałeś z bocznej drogi... zdrówko! Share this post Link to post Share on other sites
oli 0 Report post Posted July 27, 2012 wiesz co stalismy w przeciwnych kierunkach wiec tak troszke nie bardzo wyjsc haha a titac nie mam czym bo ktos zjadl klakson,boisko na warszawskiej to chyba tu kolo witosa?? Share this post Link to post Share on other sites
PHERO 0 Report post Posted July 29, 2012 Przed chwila 11:43 na trasie A7 kierunek warszawa w miejscowości mlawa czerwone corrado, najprawdopodobniej wracal z mazur Ciekawe kogo jeszcze spotkam na trasie do gdanska, jade passatem b3 kombi Share this post Link to post Share on other sites
olafart 0 Report post Posted July 29, 2012 no to sporo powinieneś spotkać Corrów na tej trasie- co najmniej dwa Share this post Link to post Share on other sites
humi 0 Report post Posted July 29, 2012 A skąd pan wie ? To pan ? Wiem, bo znam, to piszę. Ale o ile mi wiadomo właściciela na forum nie ma. Share this post Link to post Share on other sites