Jump to content
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Recommended Posts

AdEK    0

Wczoraj o 19:20 w Sanoku ul. Koścouszki Corrado RSA 72UU.

Czarne na glebie.

KrzaquG60    0

O elegancko to za dwa tygodnie w środę zrobimy strefę Corrado jak się trochę osób uzbiera, ewentualnie w niedzielę teraz ja też będę dostępny :)

Chciałem Corrado w Giżycku to i mam, między Ketrzynem a Gizyckiem w szczerym polu otoczony dwoma Golfami mk2 i Oplem Frontera, czasami warto pojechać jak Google maps wskazuje przez szczere pole :D ktoś może jest w stanie poznać? Wydaje mi się że tylko stoi

Między Kętrzynem a Giżyckiem, jeszcze przed Sterławkami Wielkimi? Będę wracał z country, z chęcią bym oblookał go, to u kogoś na posesji czy jak?

Jesteś z Warmińsko-Mazurskiego Baranek?

Jakiś na handel stoi w Ostrów Mazowiecka, miałem chęć oblookać, ale jechaliśmy pierwszym razem za późno, drugim razem w niedziele i nie było jak

post-8131-0-28305500-1500909622_thumb.jpg

Edited by KrzaquG60

kostek    0

Ten w Ostrowi stoi już od roku w tym komisie

Baranek    0

Sterławki małe to miejscowość w której stoi, na samym końcu drogi :D między szczybały giżyckie a sterławki małe na tej polnej drodze pisz priv w razie co to Ci wytłumaczę, jestem z Mazowieckiego byłem na wakacjach :)

sławcio    0

czerwony corr w okolicy czewy przy dk1 -mozliwie ze objezdzal korek na trasie okolice kłomnic ok.18 ,glosny wydech ,kobita widziala takze szczegółów brak

/ ja akurat trawke kosiłem/ :D

Lukas_VW    0

660 km Siemianowice Śląskie - Gdańsk -

Rowy, zero widzianych Corrków, chyba zapadły się pod ziemię.

Corek135    0

Rymanów , dzisiaj 19:00 na rynku , stoi czerwone corrado VR6 , przedni zderzaka po szlifowaniu , rej BRK JT90, o ile się nie myle , stałem przy nim 20min , ale nie doczekałem się na właściciela, daj znać jak jutro będziesz miał czas to podjadę

Wlepka naszego forum z tyłu

Pozdrawiam

Edited by Corek135

szwagier    0

To bylem oczywiscie ja Szwagrunio-odbieralem syna od znajomych. Do niedzieli jestem na Posadzie Górnej.Jak by co to dawac znaki-chetnie pogadam. PS. Rejestracja BSK-Baranie Smierc Kupiles😀 z Sokólki. Pozdrawiam.Szwagier.

Corek135    0

To bylem oczywiscie ja Szwagrunio-odbieralem syna od znajomych. Do niedzieli jestem na Posadzie Górnej.Jak by co to dawac znaki-chetnie pogadam. PS. Rejestracja BSK-Baranie Smierc Kupiles😀 z Sokólki. Pozdrawiam.Szwagier.

A mój błąd ... Trzeba się zgadac, byłem z tatą i chciał zaproponować cenę , wpadł mu w oko hahahahaha

Tifun    0

Szkoda ,ja jestem z okolic tej jakże ostatnio popularnej Białowieży .Myślałem ,że ogarnęlibyśmy jakiegoś spota .

baan4n9    0

Gazeta motor, materiał o używanym scirocco3, w historii modelu Corrado prawdopodobnie Rafała :D

Rafal    0

Gazeta motor, materiał o używanym scirocco3, w historii modelu Corrado prawdopodobnie Rafała :D

W sensie mój ? :)

Który numer ?

martinezz    0

Dzis we Władysławowie dwa Corrada i ich właściciele :-) dzięki Radzio i Hehe za spota :-)

post-8614-0-28875000-1502311614_thumb.jpg

mps    0

W Krakowie w kuro detIling czarne na blachach RT - kto to