badyl 0 Report post Posted July 31, 2008 (edited) kiedyś wszystkie wyginą jak dinozaury , prócz mojego Edited July 31, 2008 by badyl Share this post Link to post Share on other sites
Paciu 0 Report post Posted July 31, 2008 Dziś Wrocław, psiak 18:40 czarne rado na engelsach. Nie wiem kogo ale fajnie się prezentowało w słońcu, w śród cywilnych samochodów jak na dol to moje Share this post Link to post Share on other sites
hanys 0 Report post Posted August 1, 2008 dziennie widze takie Sciro kumpla z pracy, miesiac temu malowany, wczesniej byl czarny mat a obok moje padlo Share this post Link to post Share on other sites
Kwass 0 Report post Posted August 1, 2008 Taka sroczke widziałem dzis we wrocku na zawalneej godzina 11:00 Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted August 1, 2008 Wrocław ul K.Wielkiego o 20.30 czarny kor rej.DB. Share this post Link to post Share on other sites
Mariio 0 Report post Posted August 2, 2008 Dziś Wrocław, psiak 18:40 czarne rado na engelsach. Nie wiem kogo ale fajnie się prezentowało w słońcu, w śród cywilnych samochodów Możliwe, że to moje bo akurat próbowałem o tej godzinie wyjechać z Wrocka Share this post Link to post Share on other sites
matash 0 Report post Posted August 2, 2008 wczoraj w Suchej na stacji orlenu mijalem busem czarne Corrado KSU chyba Daniel z forum, ladna furka Share this post Link to post Share on other sites
DanielG60 0 Report post Posted August 2, 2008 wczoraj w Suchej na stacji orlenu mijalem busem czarne Corrado KSU chyba Daniel z forum, ladna furka Wczoraj to chyba nie ja! heh Share this post Link to post Share on other sites
matash 0 Report post Posted August 3, 2008 (edited) no obejrzalem sobie Twoje Corrado na database i to nie bylo twoje, tamto mialo felgi 17 i bylo czarne Edited August 3, 2008 by matash Share this post Link to post Share on other sites
DanielG60 0 Report post Posted August 3, 2008 (edited) To Cor mojego kolegi Mirka! Niestety nie zagląda na forum! Pozdrowionka Edited August 3, 2008 by daniel Share this post Link to post Share on other sites
Pioter_PL 0 Report post Posted August 4, 2008 dzisiaj w Warszawie na ulicy Cypryjskiej okolo 16:00 granatowe Corrado i okolo 20:00 bordowe Corrado z bialym zderzakiem rejestracja SCI mknelo ul Wilanowska Share this post Link to post Share on other sites
diR 0 Report post Posted August 4, 2008 dzisiaj , MC, Zgierz, czarna Sroczka WPN chyba... dwie Panie i dziecko Share this post Link to post Share on other sites
Paciu 0 Report post Posted August 4, 2008 wczoraj o północy trasa a4 zgorzelec-wrocław sroka na DOA oraz 2 corki na dupie Share this post Link to post Share on other sites
sZcZeWi 0 Report post Posted August 4, 2008 okolo 20:00 bordowe Corrado z bialym zderzakiem rejestracja SCI mknelo ul Wilanowska rav twoje byle corrado i w dodatku jeszcze nie przerejestrowane zeby tylko fot nie narobil na tych blachach Share this post Link to post Share on other sites
thor 0 Report post Posted August 4, 2008 przedwczoraj koło 19 w Wrocku Share this post Link to post Share on other sites
Drzewo 0 Report post Posted August 4, 2008 Niebieskie corrado w minsku maz. blisko bp na borbetach. Share this post Link to post Share on other sites
dees 0 Report post Posted August 4, 2008 Kto siedzi w Helu??? Mijalem 5 min temu stojace w Helu pod pensjonatem Laguna fioleowe corrado. Obnizone, lampy tyl clear inpro pozatym seria Rejestracja EPI, kto to? Share this post Link to post Share on other sites
dmkk 0 Report post Posted August 5, 2008 Pięć dni temu; przeprawa promowa przez Północny Fiord; przemknął nam czerwony korek Share this post Link to post Share on other sites
Pablo 0 Report post Posted August 5, 2008 (edited) Wczoraj w Kraku pani u srebrnym Corrado, tylna klapa US, czujniki parkowania w zderzaku, ale chyba nie wiedziała o co biega i potem przed Krzeszowicami czarne Scirocco II Edited August 5, 2008 by Pablo Share this post Link to post Share on other sites
Adanio 0 Report post Posted August 5, 2008 Wczoraj około godziny 11 :00 czarne klubowe G60 na Radziwiłłowskiej w Lublinie, skręciło w Niecałą, ale zaraz wyjechało i pojechało w Trzeciego Maja. Obstawiam Roberciaka. Share this post Link to post Share on other sites
Paloma 0 Report post Posted August 5, 2008 (edited) to na pewno nie ja...ale jeśli o 11 przed południem to wątpię czy to roberciak on w robocie o tej porze...obstawiałbym jednego z braci od czarnych g60 P.S na jakich felach? Edited August 5, 2008 by Paloma Share this post Link to post Share on other sites
czapka 0 Report post Posted August 5, 2008 Dziś a raczej wczoraj koło galerii krakowskiej taki parch chyba wiem czyj ale niech sie przyzna Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Kryniol 0 Report post Posted August 5, 2008 haaa, to moje maleństwo Share this post Link to post Share on other sites
qlek 0 Report post Posted August 6, 2008 haaa, to moje maleństwo Kryniol nie pij tyle To moje czeka na Pana, jak Pan w pracy Pozdro Share this post Link to post Share on other sites
Adanio 0 Report post Posted August 6, 2008 to na pewno nie ja...ale jeśli o 11 przed południem to wątpię czy to roberciak on w robocie o tej porze...obstawiałbym jednego z braci od czarnych g60 P.S na jakich felach? No Ciebie to bym poznał. A na felgach jakichś z parapetem ale nie wiem na jakich bo się kręciły a poza tym nie znam się za bardzo na felgach dla mnie są Speedline'y i inne felgi No może jeszcze kilka innych bym rozpoznał jakby się nie ruszały Share this post Link to post Share on other sites