qub18 0 Report post Posted July 26, 2009 what??? az tyle?? :D max 500 euro myslalem ze bedzie mnie to kosztowac :[:[:[ Share this post Link to post Share on other sites
Marian 0 Report post Posted July 26, 2009 ostatnio seba vr6 sprowadzał parcha to za przegląd, ubezpieczenie i zarejestrowanie w pl zapłacił łącznie coś koło 2 tyś. musisz do tego sobie doliczyc koszta podróży, i tłumaczenie umowy Share this post Link to post Share on other sites
Kecaj 0 Report post Posted July 26, 2009 ...panie...pewnie powtórzę opinie innych....aleee jeżeli nie masz stałych dochodów,znośnych zarobków to se odpuść...taka moja uczciwie dobra rada....Co do korka jako 1-sze autko to tak jak z każdym innym autem...jeżeli nie masz choc troszkę oliwy w głowie to prędzej czy później polecisz w krzaki... Share this post Link to post Share on other sites
qub18 0 Report post Posted July 26, 2009 hmm stale moje dochody to tak jak mowilem 600 zl na czysto po oplaceniu mieszkania jedzenia na miesiac itd wiec styknie mi.... Share this post Link to post Share on other sites
poncheck 0 Report post Posted July 26, 2009 jakie qrwa kombinacje alpejskie :| chcesz corrado to kupuj,żyje się raz, ja sie nie zastanawiałem i co by mi kto nie powiedział miałem w dupie inne auta, albo to czujesz...albo nie i to chyba tyle jako wniosek Share this post Link to post Share on other sites
bukszpan 0 Report post Posted July 26, 2009 kupuj Pan fajne auto to nie 400setny crx jak u mnie w okolicy Share this post Link to post Share on other sites
alien 0 Report post Posted July 26, 2009 jebać stare baby ! Share this post Link to post Share on other sites
Łuki 0 Report post Posted July 26, 2009 Lepiej młode Share this post Link to post Share on other sites
Domi 0 Report post Posted July 26, 2009 tylko nie za mlode Share this post Link to post Share on other sites
Łuki 0 Report post Posted July 26, 2009 Albo nie za stare Share this post Link to post Share on other sites
alien 0 Report post Posted July 26, 2009 Jebać optymalne baby macie Chociaż kryniol woli stare Share this post Link to post Share on other sites
Drzewo 0 Report post Posted July 27, 2009 hmm stale moje dochody to tak jak mowilem 600 zl na czysto po oplaceniu mieszkania jedzenia na miesiac itd wiec styknie mi.... co Ci ma styknac? narazie to na rower Cie stac a nie auto. Share this post Link to post Share on other sites
czerech 0 Report post Posted July 27, 2009 co Ci ma styknac? narazie to na rower Cie stac a nie auto. mając 600zł na miesiac bedzie Ci badzo ciezko utrzymac cora wg. mnie poważnie sie zastanów nad tym Share this post Link to post Share on other sites
radioactiv 0 Report post Posted July 27, 2009 Za 600zł to nie wiem czy na paliwo Ci wystarczy na miesiąc nie wspominając o naprawach. Share this post Link to post Share on other sites
Kryniol 0 Report post Posted July 27, 2009 600zł to browary i szlugi Share this post Link to post Share on other sites
czerech 0 Report post Posted July 27, 2009 (edited) 600zł to browary i szlugi przestan palic i pić zobacz ile kasy zaoszczedzisz ;p p.s. apropo picia, jak dojda mi graty od Osama i poskladam cora to robie grila na dzialce i opijam koniec prac (umowny ;p) kazdy forumowicz mile widziany. Miejsce grila Grodzisk Maz. Mysle ze to albo w ten weekend albo nastepny Edited July 27, 2009 by czerech Share this post Link to post Share on other sites
bukszpan 0 Report post Posted July 27, 2009 wbijam daleko nie ma zaoszczędze podjadę rowerem :D Share this post Link to post Share on other sites
Drzewo 0 Report post Posted July 27, 2009 Ja tez podjade Share this post Link to post Share on other sites
alien 0 Report post Posted July 27, 2009 Będe Nachlamy sie razem Share this post Link to post Share on other sites
czerech 0 Report post Posted July 27, 2009 jak ktos bedzie chcial przenocowac to tez sie znajdzie miejsce jakis namiocik albo materac w domu Share this post Link to post Share on other sites
Kryniol 0 Report post Posted July 27, 2009 przestan palic i pić to co bede robil? Share this post Link to post Share on other sites
czerech 0 Report post Posted July 27, 2009 to co bede robil? bedziesz sączył sok marchwiowy wspominając z lezką w oku i 600zł w kieszeni jak to było kiedyś cudnie palić i pić Share this post Link to post Share on other sites
qub18 0 Report post Posted July 27, 2009 zastanow się co piszesz... nie mów ze miesiac w miesiac bede wkladal w kora 1000zl :/ Share this post Link to post Share on other sites
Łuki 0 Report post Posted July 27, 2009 (edited) A co w tym złego A tak serio to możesz nie wydolić z kasą na benzynę i w razie co jak coś się zje*** a jak to Kryniol mawia I TAK SIĘ ZJEBIE więc może sobie odpuść Jakąś Golfizne 2 w TD sobie kup tylo nie 3 hehe ;P Edited July 27, 2009 by Łuki Share this post Link to post Share on other sites
kicaj 0 Report post Posted July 27, 2009 zastanow się co piszesz... nie mów ze miesiac w miesiac bede wkladal w kora 1000zl :/ Pewnie, że bzdury piszą miesiąc w miesiąc to tak z 500 -700 pln z paliwem jak to będzie Twoje auto na codzień Właściwie to jak kupisz na łapu-capu to będzie to ok. 1000 pln z tendecją malejącą... Share this post Link to post Share on other sites