Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2007 (edytowane) Przed chwila na wybrzezu gdanskim granatowe corrado WD. Lecialem powolutku prawym pasem bo silniczek byl zimny. Edytowane 8 Lipiec 2007 przez Drzewo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2007 Dzis id+/-c do pracy w Koszalinie na parkingu biedronki na Jana Pawła II stało sobie czerwone scirocco II z naklejk+/- Scirocco team polska pozdro 600 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bocia 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2007 Namysłów, dzisiaj o godzinie 16, na rynku pod ratuszem ciemna Sroczka II - ktoP z forum może?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2007 a kto parkuje w Warszawie szarego Corra WX...... na parkingu podziemnym w Best Mallu lekko sponiewieranego? (czesto go tam widuje) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 Wczoraj trasa Szczecin - |winoujPcie około 12.00 zielone scirocco DKL... okolice Wolina; Sroczka ZGL... w Wisełce około 21.00 trasa Międzyzdroje-Kołobrzeg. Pozdrowienia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 Namysłów, dzisiaj o godzinie 16, na rynku pod ratuszem ciemna Sroczka II - ktoP z forum może?? w namysłowie jest spokojnie 5-10 corków i tyle samo sroczek ale niewiem czemu nie sa na forum??pzdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 Dzis ok 6:45 stoje na przystanku sobie obracam sie lookn+/-c czy nie jedzie autobus i widze Corrado "zbiega" Koszalin armi krajowej Cos dziwnie warczało To ten Correk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gliwa 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 A ja w sobote widzialem srebrne sciro w zamosciu na blachach PO..... z wlotem na masce i zaspawana tylna klapa pomachalem i ucieklem dalej bo mnie weselnicy scigali Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
snow 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 Dzis ok 6:45 stoje na przystanku sobie obracam sie lookn+/-c czy nie jedzie autobus i widze Corrado "zbiega" Koszalin armi krajowejCos dziwnie warczało To ten Correk nareszczie go wyczailes ja jakos nie moge Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
eradim 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 wczoraj w niedziele widzialem kilka corkow w jednym miejscu to chyba byl jakis zbieg okolicznosci Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 Dzisiaj kolo 19 na Switokrzyskiej w Gdansku zlote corrado - pewnie znowu Nygga. A kolo 14 srebrny korek na Siennej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafaolo 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 wczoraj w Karwieńskich Błotach corek sobie stał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 nareszczie go wyczailes ja jakos nie moge noo ale osobiscie nie podoba mi sie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Monika 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 DziP w Białymstoku na ul.Mickiewicza czarne Corrado na tablicach BI około godz 16:45. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
piotrus206 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2007 DziP o 12.10 w Nowym S+/-czu zglebione Corrado KNS wyjeżdzaj+/-ce w strone Limanowej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2007 Wczoraj na trasie kolo Ryk ciemne corrado KWI. Pomrugane,- odmachane. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2007 min+/-łem dzis w weju takie zielone padło co je widuje czasem...folia chrom z allegro na grilu, folia chrom z allegro UWAGA! miedzy lampami z tyłu czaad Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bocia 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2007 Przed chwil+/- na TVN w "W11" ciemna Sroczka MK2 zaparkowana pod blokiem - ciekawe gdzie to kręc+/-? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2007 Przed chwil+/- na TVN w "W11" ciemna Sroczka MK2 zaparkowana pod blokiem - ciekawe gdzie to kręc+/-? To samo chciałem napisać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2007 Przed chwil+/- na TVN w "W11" ciemna Sroczka MK2 zaparkowana pod blokiem - ciekawe gdzie to kręc+/-? Z tego, co sie orientuje, to wiekszosc w Krakowie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bocia 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2007 To samo chciałem napisać My to już chyba mamy jakieP zboczenie - leci sobie film, jakaP tam fabuła a my wszędzie zauważymy Cora lub Sroczke!!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mariano 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2007 stałem na orlenie w Pasymiu koło Olsztyna i widziałem ładne czerwone Sciro niestety nie pamietam numerow Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mali 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2007 Wczoraj wieczorkiem ciemny coreczek TSK..... na wołoskiej pozdramiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2007 przed chwila w Łorsoł skrzyzowanie Armii Ludowej i Warynskiego zaparkowany zielony Correk z CBradio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Młody_Tychy 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec 2007 PozdróVWka dla wszystkich Corrków na Tychach a przede wszytkim dla BORGA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach