jastrzab 0 Report post Posted July 24, 2007 Sobota, 21 lipca stało czarne corrado przed marketem ELEA na Żoliborzu, ul. Broniewskiego, z tego co sie zorientowalem to było ładnie zachowane seryjen autko, blaha: WD XXXXX Share this post Link to post Share on other sites
Borgu 0 Report post Posted July 24, 2007 DziP NIEBIESKIE lub Granatowe Corrado TYCHY ul. piłsudskiego (z tyłu) KLUBOWE !!! prawdopodobnie KR 1.8 16v maska Stary typ z tyłu naklejka pit bull złamaby znaczek Corrado " CORRA " lewy tylni błotnik przejechany szpachl+/- delikatnie brewka niebiesk + gril czarny Fele ala Borbet z Rantem 9" tył przód ok 4,5 " Drewniana kierownica Rej KCH K081 jak dobrze zapamietałem pozdrawiam !!! ( KTO TO ) Share this post Link to post Share on other sites
~~~napi~~~ 0 Report post Posted July 26, 2007 dzisiaj o 10:40 na Os.Powstań Narodowym grafitowe Scirocco PZ 70... pozdrawiam:) Share this post Link to post Share on other sites
BASSER 0 Report post Posted July 26, 2007 wlasnie przed chwila w Dabrowie Gorniczej na swiatlach kolo nemo czarna sroka MK II rej KXD.....kiwnelismy sobie....pozdro dla wlasciciela Share this post Link to post Share on other sites
Kryniol 0 Report post Posted July 26, 2007 Dzisiaj, W-wa, ul Żurawia ok. 18, ciemno-fioletowe corrado CBR, jechałem rowerem akurat i się chciałem zatrzymać bo szyby otwarte, ale nikogo nie było Share this post Link to post Share on other sites
sZcZeWi 0 Report post Posted July 26, 2007 wczoraj popoludniu ciemno niebieski corek na KGR ale nie pamietam gdzie go minalem dzis prawdopodobnie w kunicach przy osrodku szkoleniowym czerwony corek na KMY Share this post Link to post Share on other sites
RoleK 0 Report post Posted July 26, 2007 Szczewi to ty zyjesz? Share this post Link to post Share on other sites
willlow 0 Report post Posted July 27, 2007 DziP w Białymstoku białe corrado - miejscowe. Share this post Link to post Share on other sites
sZcZeWi 0 Report post Posted July 27, 2007 Szczewi to ty zyjesz? czasem Share this post Link to post Share on other sites
Kidaff 0 Report post Posted July 27, 2007 DziP godz 12 Sosnowiec ul. KoPcielna niebieskie Scirocco a to foto http://img338.imageshack.us/my.php?image=74835064vi7.jpg Pozdro Share this post Link to post Share on other sites
BASSER 0 Report post Posted July 27, 2007 DziP godz 12 Sosnowiec ul. KoPcielna niebieskie Scirocco a to foto http://img338.imageshack.us/my.php?image=74835064vi7.jpg Pozdro nigdy wczesniej jej niewidzialem....fiu fiu i jeszcze stare blachy.... Share this post Link to post Share on other sites
Borgu 0 Report post Posted July 27, 2007 widze ze nie ma halogenów na długich i ma zaPlepki ...... Share this post Link to post Share on other sites
BOLO666 0 Report post Posted July 27, 2007 (edited) DziP w Białymstoku białe corrado - miejscowe. JakiP miesi+/-c temu na Zwycięstwa było widziane (pewnie to samo), też jestem ciekaw kto nim jeĽdzi? Edited July 27, 2007 by BOLO666 Share this post Link to post Share on other sites
wito13 0 Report post Posted July 27, 2007 dzisiaj zaparkowane czerwone scirroco w krakowie na ul. botanicznej a póżniej tez scirocco ale tym razem bialem na rondzie kolo M1 Share this post Link to post Share on other sites
BASSER 0 Report post Posted July 27, 2007 widze ze nie ma halogenów na długich i ma zaPlepki ...... tak bo strasze model sciro wlasnie ich nie posiadaly.... Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted July 27, 2007 a ja dziP widziałem czerwonego corka na Wernera w Radomiu około 14, taki z dokładk+/- z tyłu blachy WRA(chyba) Share this post Link to post Share on other sites
Bocia 0 Report post Posted July 29, 2007 Ciemna Sroczka w Pszczynie na ""tymczasowym" moPcie od strony miasta - ja jechałem Corem od trasy - pomigane ale nie zauważone Pozdro dla Kierowcy! KtoP z Forum może? Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted July 29, 2007 We wrocku granatowy korek zaparkowany na parkingu na osiedlu gaj.Czyje to. pozdrowionka. Share this post Link to post Share on other sites
Paciu 0 Report post Posted July 29, 2007 we wrocka koło wzgórza andersa godz 19 czerwony corr Share this post Link to post Share on other sites
Manek 0 Report post Posted July 29, 2007 (edited) dzisiaj w Rzeszowie jeden na giełdzie zielony metalik totalna padaczka bity chyba z kazdej strony cena-8500 i drugi na Rejtana pod salonem fiata tez widac ze ktos go nie oszczedza Edited July 29, 2007 by Ciopek Share this post Link to post Share on other sites
Guest Vw 16v Report post Posted July 29, 2007 8 corków w rusocinie ;] na vw mani ;] Share this post Link to post Share on other sites
poncheck 0 Report post Posted July 29, 2007 8 corków w rusocinie ;] na vw mani ;] dzizasqwa... tak duzo tego teraz? Share this post Link to post Share on other sites
match 0 Report post Posted July 29, 2007 we wrocka koło wzgórza andersa godz 19 czerwony corr ooo Paciu a czym jechales?? tak sie sklada ze tez kolo 19 widzialem tego corra na andersa.. Share this post Link to post Share on other sites
Paciu 0 Report post Posted July 29, 2007 audi cabrio Share this post Link to post Share on other sites
Corri G60 0 Report post Posted July 29, 2007 8 corków w rusocinie ;] na vw mani ;] Byłby 9 gdyby nie ta jeba.. praca od rana do nocy Share this post Link to post Share on other sites