Jump to content
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Recommended Posts

Kwass    0
Kwaasuu a to Ty czesto stawiasz corka na gaju we wroclawiu?? Juz pare razy zostalo tam czerwone rrado przyuwazone ;)

Tak to ja go stawiam nie wiem czy Ciebie czasem nie widze czasami jak jezdzisz w okolicy brochowa i jagodna Koło tych przejazdów Kolejowych. Juz raz tam jechałem za Corrado na blachach DWL i raz tez tam widziałem te samo po pijaku :)

match    0
Tak to ja go stawiam nie wiem czy Ciebie czasem nie widze czasami jak jezdzisz w okolicy brochowa i jagodna Koło tych przejazdów Kolejowych. Juz raz tam jechałem za Corrado na blachach DWL i raz tez tam widziałem te samo po pijaku :)

jak granatowe na blachach DWL to moje. Czesto sie tam krece bo moja luba na jablecznej mieszka ;)

Kwass    0

Jaki ten swiat mały, ale na jabłecznej jeszcze twego corra nie widzałem.

Paciu    0
Jaki ten swiat mały, ale na jabłecznej jeszcze twego corra nie widzałem.

JA TWOJEGO CORA WIDZE CO TYDZIEN KOŁO WZGÓRZA ANDERSA ;) TYLKO NIE ZAWSZE JADE COREM B)

Kwass    0

To podjedz nastepnym razem jak bedziesz mnie widział.

Bordowe Corrado widziane pod wzgórzem andersa koło godziny 19:30 nie wiadomo czyje na wrocławskich blachach.

Paciu    0

MOJE TAKIE CZARNE NA EL tablicach,a tam sie zbiera Degeneracja??czy kto przyjedzie?

Drzewo    0

Dzisiaj granatowe corra na jerozolismskich pl. starynkiewicza. Blachy WRA.

Kwass    0

Tam sie całe miasto zjezdza na andersa. I przewaznie Teamy sie ustawiaja razem w te same miejscówki.

BASSER    0

wczoraj ok.18 w Sosnowcu tras+/- na Katowice czerwone sciro II wydaje mi sie ze to był Figurski :P;)

Rafał24V    0

We wrocku na spocie na andersa bordowe corrado na wrocławskich blachach. Czy to kogos z forum ? Przyznać się.

sake3    0

Mielno, zielone corrado przy campingu przez jakis tydzien od 3.08

Drzewo    0

Przed chwila jada od strony pragi corrado srecajace z aleji solidarnosci w andersa... jakies takie pomaranczowawe WKZ.

BASSER    0

15.30 Sosnowiec Al.Mireckiego grafitowe MK II bez końcowego tlumika blachy SK..... czy to ktoP z naszych?

Figurski    0
wczoraj ok.18 w Sosnowcu tras+/- na Katowice czerwone sciro II wydaje mi sie ze to był Figurski :P;)

Pewnie tak. Czasem kilka razy dziennie tam jade. a wczoraj wracałem akurat o tej porze...

Qbejs    0

DziP spotkałem Delfina a raczej on mi przyszedl 2 razy z pomoca jak moj parch odmowil posluszenstwa z winy nie wystrojonego digi i ujowego paliwa ktore zatankowalem...

Wielkie dzięki meeen, gdyby nie Ty chyba musialbym go zataszczyc sam do Sko.

artur33    0

dzis w ilawie widziana czarna sroczka za kierownica siedzial starszy facet nie gadalem z nim bo siedzial jakis wystraszony fotke wkleje jutro :P:P

Manek    0

wczoraj 12.08 w Rzeszowie widziany Rechol ale jechał zamyslony chyba i nic nie widział :D

SeTa    0

Dzisiaj czarna sroczka pod Wawelem na rejestracji KR xxxxx z uszkodzonym lewym kierunkiem..

Pozdro dla ownera ;)

Lara    0

Dzisiaj ciemnozielone corrado w Jaworznie a pozniej piekne czerwone w okolicach Chrzanowa. Jedenemu jak i drugiemu kierowcy pomachane ale jacys tacy na droge zapatrzeni bo nikt nie odmachal. :P

thor    0

a ja dzisiaj spotkałem moje sciro... ahhh łezka sie w oku zakreciła

scfr7.jpg

seven    0
Dzisiaj ciemnozielone corrado w Jaworznie a pozniej piekne czerwone w okolicach Chrzanowa. Jedenemu jak i drugiemu kierowcy pomachane ale jacys tacy na droge zapatrzeni bo nikt nie odmachal. :P

czerwone to damian :] a fioletowe niebieskie hasa po trzebini to kogo ??

Lara    0
czerwone to damian :] a fioletowe niebieskie hasa po trzebini to kogo ??

Mowisz o czerwonym Corku z seryjnym zderzakiem na gladko?

A Fioletowe/niebieskie corrado czasami widuje w Trzebini. Za kierownica facet, okolo 30-40 lat, wlosy blond do ramion, chyba krecone. Tyle zdarzylam ustrzelic. :lol::P