jareckig60 0 Report post Posted September 11, 2007 ja widze co dzien siro 1 w gdyni i pare corków jezdzi po gdyni czesto widze Share this post Link to post Share on other sites
artulo 0 Report post Posted September 12, 2007 Wczoraj czerwony corek w Lubinie na ulicy Kolejowej około godziny 15:20, trąbiłem machałem ale zostałem niezauważony Rejestracja DLU.... Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
nezzo 0 Report post Posted September 12, 2007 Wczoraj na moim osiedlu, (bukowe, szczecin) granatowa sroka gt2, podejzewam ze to nie od nas? Share this post Link to post Share on other sites
snow 0 Report post Posted September 12, 2007 (edited) 12/09, koszalin, ul. zwyciestwa, czarne Corrado, tablice CBR XXXX... az sie cieplo zrobilo jak zobaczylem inne corrado na koszalinie .. Edited September 13, 2007 by snow Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted September 13, 2007 Na świdnickiej pod arkadami "biała strzała" Zagniatacza we wrocku.Prowadził chyba twój tato.Nie powiem fajnie się prezętuje ciekawe kiedy ukradną ci dekielki z BBS-ów.No i fajna laska która stała obok się przyglądała furce.Hęęęęęęęę. PS.Umyłbyś fure i zlikwidowałą tą czarną łate na prawym lusterku.Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
badam 0 Report post Posted September 13, 2007 Gula wczoraj widzialem na długiej we Wroclawiu jak puszczal czarnego baka ;D Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted September 13, 2007 A moje czarne USA G60 się sprzedało gdzieś na popowice.Także też bedzie go widać. Szukam następnego do kupienia. Share this post Link to post Share on other sites
Misiek :) 0 Report post Posted September 13, 2007 Dzisiaj o godz. 15:25 widziano Corrado w Andrychowie, przy Sklepie Motoryzacyjnym (czyżby coś się zepsuło?) przy skrzyżowaniu ulic Krakowskiej i Powstańców Warszawskich. Pozdrawiam. Niestety jechałem zbyt szybko nie zauważyłem jaki nr na blachach był. Share this post Link to post Share on other sites
match 0 Report post Posted September 13, 2007 wczoraj widzialem Kwasa na gaju. Widzialem ze wstawilesw riegera z przodu...prysnij go chociaz na czarny mat bo arazie ten chrom szpeci zamiast upiekszac ;)P P.S. Wiem ze to nie corrado ale mysle ze mi wybaczycie...dzisiaj kolo godziny 19.30 jechalem sobie z 5km za... Bugatti Veyron. Jest poprosu piekny . Wszyscy sie tak ogladali ze malo karambolu nie bylo Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted September 13, 2007 Ty to mój grillll.Nie śmiej się malowanie mi nie wyszło Chciałem coś ala audi ale głupio wyglądało. Share this post Link to post Share on other sites
Kwass 0 Report post Posted September 13, 2007 Grill Zdjety i jak mi sie uda to zciagne ten chrom bedzie albo czrny albo czerwony. jeszcze zobacze co mi przypadnie lepiej do gustu Share this post Link to post Share on other sites
alien 0 Report post Posted September 14, 2007 No wiec w piątek pod wieczor widzialem ciemne / czarne corrado na blachach koszalinskich ZK jadące ul. morską jak ktos z clubu nowy to pisać snow ponoc tez widzial czyz by nowy corradoholik z koszalina Share this post Link to post Share on other sites
Borgu 0 Report post Posted September 15, 2007 dzis szedłem z buta i co czerwony corrr.... na tychah 2x wydech 2x Share this post Link to post Share on other sites
dmkk 0 Report post Posted September 15, 2007 Około 12.00 Międzyzdroje biały Coreczek na ZKA... Pozdrowienia Share this post Link to post Share on other sites
settler 0 Report post Posted September 15, 2007 (edited) Wlasnie wchodzac do domu, przed samymi drzwiami biale sciro FZ. (Gdańsk Zaspa) Edited September 15, 2007 by settler Share this post Link to post Share on other sites
goli 0 Report post Posted September 16, 2007 (edited) w niedziele kolo 15.15 widziane zielone scirro na rybnickich blachach droga mikołów - katowice Edited September 17, 2007 by goli Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted September 16, 2007 W sobote przeda samym Bardem Śl. czerwone corrado jadące w strone Wrocławia. Ale w Bardzie był dzwon. Share this post Link to post Share on other sites
Lazer 0 Report post Posted September 16, 2007 Dzisiaj okolo 20 w wiosce Tuczępy pod sklepem scirocco II na blachach SD Share this post Link to post Share on other sites
dmkk 0 Report post Posted September 16, 2007 Szczecin, Południowa około 14.00 czerwony koreczek ZDR.. Odtrąbione i pomachane. Pozdrowiania. Share this post Link to post Share on other sites
Fenri 0 Report post Posted September 19, 2007 Dzisiaj okolo 20 w wiosce Tuczępy pod sklepem scirocco II na blachach SD A gdzież to sie znajduje taka wioska??? Dzisiaj w częstochowie na ulicy wały dwernickiego, drewnickiego czy jakoś tak, ciemno granatowe Corrado na numerach SCZ....... Share this post Link to post Share on other sites
delfin 0 Report post Posted September 19, 2007 u mnie w Karben jest jedna G60 granatowa i czesto ja widze a ostatnoio w drodze do Friedberga widzialem jeszcze jasno fioletowe corrado na ladnej feldze Share this post Link to post Share on other sites
Kryniol 0 Report post Posted September 20, 2007 Wczoraj VR Rypaksa i to jadący o własnych siłach!!! Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted September 20, 2007 Jakieś grafitowe corrado na WX... i 10 samochodw dalej ONYX Share this post Link to post Share on other sites
dagome 0 Report post Posted September 20, 2007 Czarne corrado widziane w kaliszu na stacji jeta przy wojska polskiego . Corrado o numerach ptu 66... Share this post Link to post Share on other sites
Kryniol 0 Report post Posted September 20, 2007 Czarna, Kicaj, Michał wypatrujcie, jakiś małolat w Zielonce ma niebieskiego cora, buda nowy typ, z przody jasny zderzak z tyłu czarny, i piękną kur.. naklejkę z tyłu na szybie. WWLandia oczywiście Share this post Link to post Share on other sites