RoleK 0 Report post Posted August 29, 2007 Ostatnio po mojej mieścinie (Międzyrzecz) zaczęło się kręcić Corrado, czarne na Warszawskich blachach... ktoś z forum? Share this post Link to post Share on other sites
badam 0 Report post Posted August 29, 2007 widzialem dzis we Wroclawiu bmw z naklejka corrado Twoja myjnia...jakos tak to szlo heh a corrkow malutku a sroczek jzu wogole prawie Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted August 29, 2007 Ej no jak korków malutko a ja to co a Kwassu, Miron ,Mały,Zagniatacz..... A i ostatnio w sobote sroczka pod basenem na wejherowskiej. Share this post Link to post Share on other sites
Kwass 0 Report post Posted August 29, 2007 No własnie jakie mało poprostu Corrado sie chowają po ciemnych uliczkach ....... Pozatym Corrado tak szybko stoi że go nie widać Share this post Link to post Share on other sites
match 0 Report post Posted August 29, 2007 A żebyś wiedział że kiedyś urwą, ludzie maja tendencje do łapania za niego. POZDRAWIAM. Powiedz kiedy ja cie ustrzele na moim osiedlu bo jak narazie to cie widze wszedzie byle nie u mnie na osiedlu. A dzisjaj moj corek stal na gaju od okolo 17 do 22 jakos. A powiedz mi...kojarzysz ciemne corrado ktore czesto stoi niedaleko Ciebie?? Nie wiesz czy to ktos z "naszych"? Share this post Link to post Share on other sites
Kwass 0 Report post Posted August 30, 2007 A dzisjaj moj corek stal na gaju od okolo 17 do 22 jakos. A powiedz mi...kojarzysz ciemne corrado ktore czesto stoi niedaleko Ciebie?? Nie wiesz czy to ktos z "naszych"? A to po 17 nie wyłaziłem z domu, a co do tego ciemnego corka i kojarze i czesto go widze, juź na mnie trabił jak grzebałem przy corku. Gadałem z chyba dziewczyna własciciela. a czy zrzeszony to chyba nie bo wspomniałem tej dziewczynie o forum to nie wygladała jakby cokolwiek kojarzyła...... Share this post Link to post Share on other sites
mps 0 Report post Posted August 30, 2007 Wczoraj w Zielonkach 1 corek a dziś pod Wawelem rano drugi z rejestracją KNT xxxx Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted August 30, 2007 Dzisiaj na trasie Piaseczno Sękocin czerwony coras z żółtymi paskami na boku a w nim jakis dziadziuś Share this post Link to post Share on other sites
Kwass 0 Report post Posted August 30, 2007 Czarne Corrado mi smigneło po południu nie wim o której godzinie ale pojechało w jabłeczna czyzby Match??? Share this post Link to post Share on other sites
wito13 0 Report post Posted August 30, 2007 (edited) Wczoraj w Zielonkach 1 corek a dziś pod Wawelem rano drugi z rejestracją KNT xxxx jak czarne w zielonkach to ja byłem tam po czesci u cyganka Edited August 30, 2007 by wito13 Share this post Link to post Share on other sites
Kozik 0 Report post Posted August 30, 2007 Czerwone Corrado z nieseryjnym szyberkiem, blachy LPP albo PLL albo cos w tym stylu, na wjezdzie do Gdanska dzisiaj kolo 12. Share this post Link to post Share on other sites
mps 0 Report post Posted August 31, 2007 jak czarne w zielonkach to ja byłem tam po czesci u cyganka Jechałem przed Tobą skodą fabią czarną z naklejką Corrado Club a ty nic Share this post Link to post Share on other sites
slayer 0 Report post Posted August 31, 2007 zielone corrado POZNAń ul. OPOLSKA POZDRO Share this post Link to post Share on other sites
Karpiu 0 Report post Posted August 31, 2007 - 21:30 Pod silverscreen w Gdyni bordowe/wiPniowe corrado CBY z lampami z tyłu red-white To moj byl Share this post Link to post Share on other sites
Pioter_PL 0 Report post Posted August 31, 2007 wakacyjne lowy: 19.08.2007 trasa WAW-GDANSK za Elblagiem fiotelowe Corrado GND..... okolo 10:00 25.08 i 26.08 w Mikolajkach Scirocco NMR V885 Share this post Link to post Share on other sites
Mali 0 Report post Posted September 1, 2007 Wczoraj w Wawie z idzikowskiego ktoP wyjeżdżał ładnym Coraskiem nie wiem czasem czy to nie był Mali, a dzisiaj w ci+/-gu 40 min jazdy do pracy najpiwerw jechałem na tylnym zderzaku Onyksa, a potem na Sierkierkowskim znalazłem się za majestatycznie pod+/-ż+/-j+/-cym do pracki swoim Vr-kiem Frantzem. Pozdrowionka chłopaki!! oczywiście że to byłem ja pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
wito13 0 Report post Posted September 1, 2007 Jechałem przed Tobą skodą fabią czarną z naklejką Corrado Club a ty nic nie zauwazylem bo fabia nie rzuca sie tak w oczy hehe pzdr Share this post Link to post Share on other sites
Kryniol 0 Report post Posted September 1, 2007 (edited) Czerwone Corrado z nieseryjnym szyberkiem, blachy LPP albo PLL albo cos w tym stylu, na wjezdzie do Gdanska dzisiaj kolo 12. PPL To kolega Łukasz z Pleszewa Edited September 1, 2007 by Kryniol Share this post Link to post Share on other sites
traker 0 Report post Posted September 1, 2007 31.08.07 kolo godz.20 - Zabrze Maciejów,czerwone corrado SZ...Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted September 1, 2007 (edited) Dzisiaj we wrocku czerwone rado G60 na rej. DOL jak dobrze mi żona powiedziała koło godz. 15.Na ulicy świdnickiej. Edited September 1, 2007 by Ladro1 Share this post Link to post Share on other sites
Drzewo 0 Report post Posted September 1, 2007 Dzisiaj w Brwinowie granatowy correczek numery WZ... Machalem ale mnie nie widzial. Share this post Link to post Share on other sites
thor 0 Report post Posted September 1, 2007 ja wlasnie widziałem qbejsa corrka i katiuszy golfa na tvn turbo jak bylismy po zlocie w kielcach na motokopytku Share this post Link to post Share on other sites
slayer 0 Report post Posted September 1, 2007 i znowu zielony correk tym razem na ROLNEJ --POZNAń .POZDROWIONKA Share this post Link to post Share on other sites
Paciu 0 Report post Posted September 2, 2007 Dzisiaj we wrocku czerwone rado G60 na rej. DOL jak dobrze mi żona powiedziałakoło godz. 15.Na ulicy świdnickiej. o 15 na swidnikiej moje było na DOL ale czarne Share this post Link to post Share on other sites
thor 0 Report post Posted September 2, 2007 o 15 na swidnikiej moje było na DOL ale czarne szkoda ze ja Ci niew8edziąłem wczoraj, jak miales mi przywiez koło zamachowe Share this post Link to post Share on other sites