AdiMysłowice 0 Report post Posted August 8, 2007 -= dziP w Katowicach na Warszawskiej około godz. 15 ... przy koPciele Marjackim ciemne CoRraDo z szarym spojlerem , rej nie widzałem =- ktoP z forum moze?? pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Pioter_PL 0 Report post Posted August 9, 2007 przed chwila na ul Warynskiego w Warszawie srebrne Sciro z kierownica chyba po prawej stronie Share this post Link to post Share on other sites
M4rc1N 0 Report post Posted August 9, 2007 przed chwila na ul Warynskiego w Warszawie srebrne Sciro z kierownica chyba po prawej stronie też go widziałem, miał kierownicę po prawej stronie i angielskie tablice Share this post Link to post Share on other sites
kamil993 0 Report post Posted August 9, 2007 też go widziałem, miał kierownicę po prawej stronie i angielskie tablice nasz klubowy kolega wind przyjechal z jukeja do polski, zahaczajac po drodze o hohenrode, mieszka w srodmiesciu. Share this post Link to post Share on other sites
Kwass 0 Report post Posted August 9, 2007 Ciemno zielone Scirocco na strzegomskich blachach Widziane o godzinie 6:48 Na parkingu przy centrum handlowym ferio gaj we wrocławiu. Widze je ponownie czyt to moze ktoP zrzeszony??? Share this post Link to post Share on other sites
settler 0 Report post Posted August 9, 2007 Jako, ze troszke mnie nie bylo w domu to kilka sie nazbieralo. 1 sierpnia ciemny corek na Hallera w Gdańsku. Potem w ciagu tygodnia 2 sciro w Malborku. I we wtorek ciemny corek w Tczewie przy Lidlu, a wieczorem czerwony w Gdansku na parkingu kolo mola. Share this post Link to post Share on other sites
-=b@strzol=- 0 Report post Posted August 9, 2007 Bialy Corek WMA 3K2. na sliskiej w wawie okolo 22.. ktos z naszych? stalem kilka samochodow wczesniej.. mam jego foty Share this post Link to post Share on other sites
hOMER 0 Report post Posted August 10, 2007 Dziwnów - Międzyzdroje zielone corrado jak fabryczne na bbsach jak dobrze zauwazylem to bylo chyba w poniedzialek czyli 6 sierpien Share this post Link to post Share on other sites
seven 0 Report post Posted August 10, 2007 granatowe corrado w chrzanowie pedzil na trzebinie potem corrado ale jaki kolor ani nic bo minolem go na swiatlach przed krakowem w lusterku widzialem ze mial lexusy na pupie jak dawno nie widzialem zadnego to w 1 dzien 2 rekord pozdrawiam ciekawe kto to ;] Share this post Link to post Share on other sites
Rico74 0 Report post Posted August 10, 2007 Karwieńskie Błota chyba w Prode. Stał zaparkowany na posesji . Pocz+/-tek numerów to SPU chyba. KtoP st+/-d?? Share this post Link to post Share on other sites
michoo097 0 Report post Posted August 10, 2007 SLUPSK 8 sierpien MC DONALDS 18.15 stała srebrna sroczka nr.ZSL xxx nie wiem kto to był??? Share this post Link to post Share on other sites
Szakal 0 Report post Posted August 10, 2007 (edited) Dziwnów - Międzyzdrojezielone corrado jak fabryczne na bbsach jak dobrze zauwazylem to bylo chyba w poniedzialek czyli 6 sierpien To byłem chyba ja ale nie w poniedziałek tylko od wtorku do czwartku PS. auto już nie wygl+/-da jak na zdjęciach tylko tak jak opisujesz Edited August 10, 2007 by Szakal Share this post Link to post Share on other sites
settler 0 Report post Posted August 11, 2007 wczoraj po 21 na skwerze kosciuszki w gdyni, ciemne corrado GA z felgami tez maznietymi na ciemno Share this post Link to post Share on other sites
kostek 0 Report post Posted August 11, 2007 Wczoraj koło południa w Żorach granatowy coras Share this post Link to post Share on other sites
-LUCCA- 0 Report post Posted August 11, 2007 (edited) 10.08.2007 (pi+/-tek) Czarne Corrado we Włocławku koło poczty na Warszsawskiej godzina 15:40 . Z tyłu Clary i na włocławskich blachach z tego co zauważyłem ktoP z klubu? Edited August 11, 2007 by -LUCCA- Share this post Link to post Share on other sites
alien 0 Report post Posted August 11, 2007 (edited) 10.08.2007 (pi+/-tek) Czarne Corrado we Włocławku koło poczty na Warszsawskiej godzina 15:40 . Z tyłu Clary i na włocławskich blachach z tego co zauważyłem ktoP z klubu? Thor Edit o sorry popiepszylo mi sie zle przeczytalem myslalem ze o wrocław chodzi Edited August 11, 2007 by alien Share this post Link to post Share on other sites
gliwa 0 Report post Posted August 11, 2007 Dzisiaj kolo 19-tej na wyjazdowce z Krakowa na Sandomierz ciemne corrado zauwazylem w ostatniej chwili jak kolega machal:] nie zwrocilem uwagi bo musialem sprawdzic moj patent od przekaznika paliwa:D bo nie moglem odpalic auta w kraku:D i lekko sklepalem podstawke pozniej pokaze zdjecia:] Share this post Link to post Share on other sites
Guest vwmaniak1978 Report post Posted August 12, 2007 11.08 na zawodach 1\4 mili w Pruszczu Gdańskim Dodam że brał udział i pięknie jeĽdził Niestety na parkingu nic ze Sciro nie znalazłem czyżbym był sam? Pozdr Tomek Share this post Link to post Share on other sites
alien 0 Report post Posted August 12, 2007 11.08 na zawodach 1\4 mili w Pruszczu Gdańskim Dodam że brał udział i pięknie jeĽdził Niestety na parkingu nic ze Sciro nie znalazłem czyżbym był sam? Pozdr Tomek szumo? Share this post Link to post Share on other sites
thor 0 Report post Posted August 12, 2007 Thor Edit o sorry popiepszylo mi sie zle przeczytalem myslalem ze o wrocław chodzi co ty mni nigdy nikt niezauwaza, ja zreszta nikogo tez a sporo jezdze.... Share this post Link to post Share on other sites
match 0 Report post Posted August 12, 2007 Ciemno zielone Scirocco na strzegomskich blachach Widziane o godzinie 6:48 Na parkingu przy centrum handlowym ferio gaj we wrocławiu. Widze je ponownie czyt to moze ktoP zrzeszony??? Kwaasuu a to Ty czesto stawiasz corka na gaju we wroclawiu?? Juz pare razy zostalo tam czerwone rrado przyuwazone Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted August 12, 2007 Tak to kwasu pod żabk+/- stawia a dalej na parkingu parkuje fajne corrado coP ala ciemny granat. Share this post Link to post Share on other sites
Rafał24V 0 Report post Posted August 12, 2007 Ciemne corrado rej. OOL we wrocku na koPciuszki samo centrum.Nowy84 to ty? Share this post Link to post Share on other sites
Kwass 0 Report post Posted August 12, 2007 Kwaasuu a to Ty czesto stawiasz corka na gaju we wroclawiu?? Juz pare razy zostalo tam czerwone rrado przyuwazone Tak to ja go stawiam nie wiem czy Ciebie czasem nie widze czasami jak jezdzisz w okolicy brochowa i jagodna Koło tych przejazdów Kolejowych. Juz raz tam jechałem za Corrado na blachach DWL i raz tez tam widziałem te samo po pijaku Share this post Link to post Share on other sites
match 0 Report post Posted August 12, 2007 Tak to ja go stawiam nie wiem czy Ciebie czasem nie widze czasami jak jezdzisz w okolicy brochowa i jagodna Koło tych przejazdów Kolejowych. Juz raz tam jechałem za Corrado na blachach DWL i raz tez tam widziałem te samo po pijaku jak granatowe na blachach DWL to moje. Czesto sie tam krece bo moja luba na jablecznej mieszka Share this post Link to post Share on other sites