igor_vw 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty 2011 Dzisiaj pod Starogardem Gdańskim na wysokości salonu Skody czarne Corrado (mat) na tablicach GKS ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maciej 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty 2011 Dzisiaj w Grudziądzu na Al. 23 Stycznia to mój, ojciec sobie go pożyczył i krążył po grudziądzu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Luty 2011 (edytowane) Dwukrotnie w ciągu ostatnich dwóch dni: bązowe LU... Mijałem na wlocie do Lublina od Łęcznej, a później na rondzie koło "Grafa" Czyje? Pozdro ofkors PS Najpweniej Roberciaka Coś misie z kolorem pokićkało... Edytowane 4 Luty 2011 przez poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Luty 2011 Jak Roberciaka to fioletowe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Luty 2011 Przed godzina w Żarnowie widzialem Sky jak leciala Corrkiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
igor_vw 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Luty 2011 Dzisiaj przed Toruniem od strony Świecia stojące na poboczu czerwone Corrado. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Luty 2011 Wczoraj koło 12 na Pomorzanach(Zs ) czarna sroczka sobie stała Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Luty 2011 (edytowane) 2 godzinki temu 10km od Żarnowa (Kielce-Łódź) mijalem sie z niebieskim Corrkiem na RSA troszke podtuningowanym Ja jechalem czerwonym. Edytowane 9 Luty 2011 przez madKOWAL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Luty 2011 2.03 3.30-3.35 3.51 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Luty 2011 troszkę wcześniej to było, ale fajnie ze spisałeś w ktorych sekundach , auto L1 KAmila Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Luty 2011 dzi ok 13.30 granaty corek pod brama nr.5 na parkingu huty sendzimira w karkowie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Luty 2011 a ja już dawno nie widziałem żadnego parcha, zima widocznie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2011 Wczoraj około 16-tej na ul. Wczasy, bądź Cicha...ciemno-zielony Corr na GKA...stał zaparkowany na czyjejś posesji... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2011 a ja już dawno nie widziałem żadnego parcha, zima widocznie. tak tak, to napewno zima :lol: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2011 czarnego merca też dawno nie widziałem, widocznie się utleniły już Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2011 Dziś koło 14:00 na odcinku między Dygowem a Karlinem srebrny Corr. Pewnie pierwszy Corr Pepa ale myślałem, że już dawno zniknął z tych rejonów. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
barti 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2011 W srode w jaworze czerwony korek dolnoslaskie W piatktak kolo 8 rano w Jankach kola wawy wpuscilem corra z bocznej ulicy kolor ciemny nie pamietam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2011 czarnego merca też dawno nie widziałem, widocznie się utleniły już ja tez czarnego merca nie widziałem dawno, ale granatowego codziennie widzę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2011 wczoraj popołudniu czarne corrado przecinało krupuwki w zakopanem słyszałem klekota pod maska rej. Ktt....... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2011 Widywane regularnie czerwone corrado na blachach chyba WSK między Sokołowem Podlaskim a Kosowem Lackim. Klubowe? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Galun 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 2011 Dzisiaj w Grudziądzu na Al. 23 Stycznia a coś Ty robił w Grudziądzu? ten na zdjęciu był tam nielegalnie - nie miał przepustki ode mnie! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2011 (edytowane) Wczoraj zaglądam do garażu.... Jeszcze stoi grzecznie i czeka na cieplejsze dni Edytowane 13 Luty 2011 przez Gość Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2011 A ja przeglądałem dzisiaj fotki tatusia z Zakopanego i na jednej z nich cor czerwony. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2011 Przypomniało mi się Tydzień temu w niedziele, w okolicach Grójecka / Hynka jakos wieczorkiem widziany corr na blachach SR chyba czy coś takiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sonic 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2011 Wczoraj u mnie pod domem widziane 3parchy lacznie z moim.. 2xG 1xVR Pozdro dla Johnny'ego i Grizzli'ego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach