Kryniol 0 Report post Posted September 23, 2008 dokładnie, to jest drażliwy temat, zmień to i będzie luz Share this post Link to post Share on other sites
czapka 0 Report post Posted September 23, 2008 Widze że podpis przeszkadza a o takie obrazki nikt sie nie czepia Share this post Link to post Share on other sites
Adanio 0 Report post Posted September 23, 2008 Dajcie spokój, teraz to na bank nie zmieni z przekory. Poza tym to jego Arka jego Gdynia i jego podpis. Ciśnieniujecie się o podpis... pfffffffffff Share this post Link to post Share on other sites
LYSY1982 0 Report post Posted September 23, 2008 Kryniol i Drzewo cos mam wrazenie ze specjalnie robicie mi pod gorke, nie rozumiem dlaczego ,przeciez w moim podpisie nie ma nic obrazliwego, tymbardziej krzywdzacego inny klub , zadnych wulgaryzmow ani wyzwisk ,mam wrazenie ze jedyne co Wam przeszkadza to nazwa druzyny.Myle sie? Share this post Link to post Share on other sites
LYSY1982 0 Report post Posted September 23, 2008 Czapka dokladnie. Adanio tu nie chodzi o zadna przekore, nie zrobilem tego nikomu za zlosc ,twoje drugie zdanie jak dla mnie podsumowuje wszystko , grexon ma podpis jaki ma i czy ja robie z tego powodu afere NIE nawet sie pozdrowilismy dzisiaj w temacie. Robice z tego fomum kibicowskie a chyba nie taka jest jego tematyka Share this post Link to post Share on other sites
kicaj 0 Report post Posted September 23, 2008 pogodze Was: walić Legię!, walić Arkę! liczą się tylko Bobry Tłuszcz Boże jak ja nie nawidzę polskiej "ekstraklasy" Share this post Link to post Share on other sites
Kryniol 0 Report post Posted September 23, 2008 ehhh.... whatever Share this post Link to post Share on other sites
DanielG60 0 Report post Posted September 23, 2008 ostatnio brat upolował corka w galerii krakowskiej w krk To moje padło:) Share this post Link to post Share on other sites
Kryniol 0 Report post Posted September 23, 2008 ma potencjał, przede wszystkim 16' i w dół go no i beton Share this post Link to post Share on other sites
DanielG60 0 Report post Posted September 23, 2008 parch jak parch Share this post Link to post Share on other sites
Kwass 0 Report post Posted September 25, 2008 Śliwkowe Corrado DW 672xx Koło godziny 10:00 Ulica sądowa koło sądu. Share this post Link to post Share on other sites
sahar 0 Report post Posted September 25, 2008 Dzisiaj czarna sroka na Leonidasa w Wawie na rej.WE3125L z koncowka na wydechu wielkosci wiadra Share this post Link to post Share on other sites
dees 0 Report post Posted September 27, 2008 Dzisiaj widziany niebieski correk w celbowie, godzina ok 12, rejestracja GPU, to byl ten niezrzeszony co byl na zdjeciach z VWmani, podobno grexon go kojarzy lepiej, a ja juz 4-ty raz go widze ale nigdy correm nie moge trafic na niego:/ Dodatkowo mlody Pan widziany chwile pozniej w redie kolo kosciola, czarny, rejestracja GA. Share this post Link to post Share on other sites
poncheck 0 Report post Posted September 27, 2008 pogodze Was: walić Legię!, walić Arkę! liczą się tylko Bobry Tłuszcz Boże jak ja nie nawidzę polskiej "ekstraklasy" igzakli Share this post Link to post Share on other sites
BOLO666 0 Report post Posted September 27, 2008 (edited) Dzisiaj w Białym na Alei Piłsudskiego na wysokości Malmeda wymijane piękne czerwone rrado, kierownik nawet pomachał, a ja niestety trochę przyspałem z reakcją Pozdr. Edited September 28, 2008 by BOLO666 Share this post Link to post Share on other sites
j4r3k 0 Report post Posted September 28, 2008 Widziany (26.09.2008 godzina 16.costam )Na uczelni OWSIIZ . A szkoda ze nie przyjechalem swoim Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
nezzo 0 Report post Posted September 28, 2008 Widziany (26.09.2008 godzina 16.costam )Na uczelni OWSIIZ . A szkoda ze nie przyjechalem swoim Pozdrawiam. to chyba ten Praks. Share this post Link to post Share on other sites
Paloma 0 Report post Posted September 28, 2008 17:20 ul. Głęboka i skręciło w ul. Wileńską Lublin...ciemne rrado...a kto to? zbyt szybko mi znikło Share this post Link to post Share on other sites
KOSTRZYK 0 Report post Posted September 28, 2008 to chyba ten Praks. jak stanął daleko, jak by się bał że mu ktoś porysuje tego parcha Share this post Link to post Share on other sites
Grexon 0 Report post Posted September 28, 2008 Dzisiaj widziany niebieski correk w celbowie, godzina ok 12, rejestracja GPU, to byl ten niezrzeszony co byl na zdjeciach z VWmani, podobno grexon go kojarzy lepiej... Były parch mojego kumpla dees... Share this post Link to post Share on other sites
madKOWAL 0 Report post Posted September 29, 2008 (edited) Sulejow 11: 00 parking przed Lider Price biala sroczka wersja SCALA, 2.0 16V kierowca pan 60-70lat zrobilem podjazd z zapytaniem: czy sprzeda? , krotka riposta: "NIGDY" sprowadzona w 1990 z Niemiec i jest pierwszym wlascicielem, dokladna obczajka stan idealny, blachy plastiki wszystko na swoim miejscu ze znaczkami 16v - no lala przejechane miala 130 tys, brak lpg zdjecia pozniej Edited September 29, 2008 by madKOWAL Share this post Link to post Share on other sites
Asiunia 0 Report post Posted September 29, 2008 Dzisiaj na wylocie z Warszawy na Lublin czarna błyszcząca sroczka Share this post Link to post Share on other sites
matash 0 Report post Posted September 29, 2008 wczoraj Daniel z Magda na mini-spocie w Kalwarii Share this post Link to post Share on other sites
DanielG60 0 Report post Posted September 29, 2008 wczoraj Daniel z Magda na mini-spocie w Kalwarii hehe, było Corrado na C2 daje rade:D Pozdrowionka Share this post Link to post Share on other sites
Pablo 0 Report post Posted September 30, 2008 Dzis w Zabierzowie o 14 godzinie (czarne?) Corrado KRA....... Share this post Link to post Share on other sites