Gość Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2011 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2011 Świetne ujęcie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2011 qrde nawet windows ma opcję obracania zdjęć w przeglądarce do fot Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2011 Sciro sobie stoi http://allegro.pl/vw-polo-bb-buchmann-paris-nie-gti-vr6-g40-g60-i1680086397.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2011 Ale fakt tylko 18 sztuk tego wyszło. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bombelson 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2011 nawet jakby wyszły 3 to by mi szkoda było na to 700zł wydać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2011 Te Sciro to z mojej sygnaturki Znajomego bylo, poszlo gdzies w okolice Pasleka Polo Buchmann tez znam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2011 tez widzialem pare dni temu tego buszmana i sam niewiem mam mieszane uczucia niby rarytas a jednak z drugiej strony troche odpychajacy taki no taki buszmen nazwa im sie akurat idealnie przypasowala Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2011 qrde nawet windows ma opcję obracania zdjęć w przeglądarce do fot Windows ma, ja nie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2011 nawet jakby wyszły 3 to by mi szkoda było na to 700zł wydać 700???? ja bym za darmo tego nie wziął Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2011 700???? ja bym za darmo tego nie wziął Nie przesadzajcie, fajne jest. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
popiel89 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2011 dziś w Łodzi ul.Kalinowa. zaparkowane przed kamienicą. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2011 dzisiaj w Tomaszowie Corrado w ciemnym macie, srodek Recaro nie wiem z czego, gajgery w slupku, blachy ETM i jeszcze jakby ktos chcial jechac po tego strupa to szkoda zachodu http://allegro.pl/corrado-tanio-i1698926168.html silnik RP, szpachla wszedzie nawet na dachu, Borbety zostawia dla siebie oO Mlodzian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2011 W Sekocinie pod Warszawa widziany wczoraj o 9.30 ciemny corr na blachach WPR i dymionych clearach bialo czerwonych z tylu, lecial w strone Grojca. Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2011 Przed sekundą Danar W TVP2 W Panoramie!!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2011 W Sekocinie pod Warszawa widziany wczoraj o 9.30 ciemny corr na blachach WPR i dymionych clearach bialo czerwonych z tylu, lecial w strone Grojca. Pozdro Bukszpan? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2011 Dzsiaj na Konkretnym spocie na lotnisku w kluczewie Harpagan Łuki Uploaded with ImageShack.us Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2011 Bukszpan? Bukszpan z tego co widze ma WGM Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2011 przecież na WPR z Raszyna Bartek gonił na działkę pewnie:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) Bukszpan? Nie to nie ja ja z innej strony, od Torunia leciałem dziś akurat:) i żadnego Corra nie ustrzeliłem niestety i zgadza się mam WGM a WPR to Pruszków i właśnie chyba Raszyn. W każdym razie to na bank Bartek Edytowane 10 Lipiec 2011 przez bukszpan Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2011 (edytowane) wczoraj w KOSZALINIE na ul. FRANCISZKAŃSKIEJ widziane fioletowe corrado KWA... Ja widziałem je w niedziele a w zasadzie z niedzieli na poniedziałek jak nachlanego mnie odwozili z mielna , w sumie virus177 wspominał cos o nim ze stoi sobie tam. Edytowane 12 Lipiec 2011 przez alien Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ciupin 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2011 przed chwilą na grunwaldzkiej w gdańsku przed leroy melin corrado z blachami GKW, dwie dziewczyny jechały Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2011 Humi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2011 na jednostce na Obornickiej we Wro czesto stoi były corr Mirrona, jest na blachach DMI podobno jakiegoś kaprala, może jest zrzeszony na forum ??? i jeszcze w piatek jak jechałęm autobusem z wrocka do zagania przez polkowice, to leciał czarny korr chyba na blachach DSR z biało-czerwonymi lampami z tyłu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2011 Ostatnio widziany Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach