dees 0 Report post Posted July 18, 2007 Karwieński BłotaII 2 corki A nie pamietasz kolorow? Bo moglbyc to nowy posiadacz corka z karwienskich blot i corri G60 (czarna fura). A przy okazji 2-3 dni temu widziałem we władysławowie niebieskie corrado na GPU, bardzo ładny egzemplarz, widziałem też to samo 2-3 miesi+/-ce wczePniej. Share this post Link to post Share on other sites
Lara 0 Report post Posted July 18, 2007 Dzisiaj rano w Trzebini ciemny Corek pomykajacy w strone Chrzanowa. Czyzby seven? Codziennie widuje rowniez Kraku na al. Słowackiego corka zaparkowanego na krawezniku niedaleko radia Krakow... troche zniszczony zyciem... Share this post Link to post Share on other sites
dmkk 0 Report post Posted July 18, 2007 Trasa Szczecin-|winoujPcie około 18.00 nad morze gnało ciemne corrado OOL... z wlotem na masce. Pozdro. Share this post Link to post Share on other sites
wito13 0 Report post Posted July 18, 2007 1)wczoraj tj 17.07 w Kolbuszowej czerwony koras na blachach RKL... 2) dzisiaj tj 18.07 szary koras na trasie przemyPl- rzeszów jechal w strone przemysla 3) dzisiaj tj 18.07 czarny koras z "zaspawanymi" kierunkami i halogenami w zderzaku na blachach KBR... przy wlocie do Krakowa od strony Wa-wy... odmachane Share this post Link to post Share on other sites
Jar-eck 0 Report post Posted July 19, 2007 srebrne corrado (seria ) pod M1 w KRK koło godziny 15. pozdrwiam! Share this post Link to post Share on other sites
Mirek 0 Report post Posted July 19, 2007 Na ulicy Ciołka w Prodę stało sciro niedaleko innego wyczajonego przez Mirka kilka postów wyżej. Hehe, nie dziwne ze stało bo to ja nim przyjechałem Pozdrawiam fotografa Share this post Link to post Share on other sites
BASSER 0 Report post Posted July 19, 2007 dzisiaj Będzin ok.20 osiedle koło "nerki" czerwone corrado na blachach GDA.... http://img508.imageshack.us/my.php?image=hpim1265lv9.jpg czyje to i co ktoP robi na Pl+/-sku?? Share this post Link to post Share on other sites
BASSER 0 Report post Posted July 19, 2007 2007.07.14, Mielno/Uniescie, os. WDW 10 corrado, 1 scirocco, 1 audi (parowa) czyje to corrado na pomaranczowych migałkach z przodu?? Share this post Link to post Share on other sites
Borgu 0 Report post Posted July 19, 2007 (edited) DziP Tychy McDonald oP. K ok 22.00 Ciemne sciro na SBL xxxxx kolega nie zrzeszony zobaczymy moze sie odezwie kolega i jego dziewczyna / żona Edited July 19, 2007 by borgu Share this post Link to post Share on other sites
Fenri 0 Report post Posted July 19, 2007 dzisiaj Będzin ok.20 osiedle koło "nerki" czerwone corrado na blachach GDA.... http://img508.imageshack.us/my.php?image=hpim1265lv9.jpg czyje to i co ktoP robi na Pl+/-sku?? Widziałem je jakiP czas temu za Siewierzem, leciało w strone D+/-browy pozatym niemal identyczne często widywałem zaparkowane na Pogoni, ale jakoP blachy mi umknęły Share this post Link to post Share on other sites
poncheck 0 Report post Posted July 19, 2007 czyje to corrado na pomaranczowych migałkach z przodu?? goblina Share this post Link to post Share on other sites
maro 0 Report post Posted July 20, 2007 (edited) to chyba ze sie zle dopatrzylem widzialem od tylu;) tam gdzie na ogrodku siedzieli odpoczywajacy ludzie pod drzewkiem:] Ja smignalem brazowym busikiem UPS:) gliwa nie zagl+/-daj co tam sie dzieje,juz wkrótce premiera,wiec wolalbym zeby narazie nikt nic nie pisal o moim fredzlu,najlepiej jak bedziesz jechal przez okszowsk+/- to zamykaj oczy .pozdro kolego Edited July 20, 2007 by maro Share this post Link to post Share on other sites
wito13 0 Report post Posted July 20, 2007 dzisiaj kolo 11.30 w KRK na ul. Pilotów widziano ROBSONA, pogadane, oblookane, fajka pokoju spalona Share this post Link to post Share on other sites
Guest Vw 16v Report post Posted July 20, 2007 15 lip Ciemnie Corrado na rej ZS widziane w człuchowie jechało chyba do domq ze zlotu a ja stałem za rondkiem zatrzymało sie ja mrugnołem i pojechało ;] pozdrowionka dla Ciebie ;] Shot with 6280 at 2007-07-20 Share this post Link to post Share on other sites
wito13 0 Report post Posted July 20, 2007 czarne scirro dzisiaj na skrzyzowaniu al. 29-go listopada z powstanców oczywiscie kraków sroczka pojechala w kierunku warszawy Share this post Link to post Share on other sites
Corri G60 0 Report post Posted July 20, 2007 A nie pamietasz kolorow? Bo moglbyc to nowy posiadacz corka z karwienskich blot i corri G60 (czarna fura). A przy okazji 2-3 dni temu widziałem we władysławowie niebieskie corrado na GPU, bardzo ładny egzemplarz, widziałem też to samo 2-3 miesi+/-ce wczePniej. Dees moje Corrado niejest czarne tylko ciemno niebieskie ,a z tyłu red-white to znaki szczególne W karwienskich błotach s+/- podobna 2 corrada,niewiem sk+/-d sie wzieły na tym wypizdowiu A tak przy okazji to jakieP 2 godziny temu Corrado (na 99,9%)Turka we Władysławowie Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
matash 0 Report post Posted July 22, 2007 dzis na parkingu galerii kraowskiej zielone corrado KPR Share this post Link to post Share on other sites
Corri G60 0 Report post Posted July 22, 2007 Poraz drugi Corrado Turka we Władysławowie Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
dees 0 Report post Posted July 22, 2007 (edited) W nocy z pi+/-tku na sobote widziane w Jastrzębiej Górze czerwone scirocco na GWE następnie widziany Corri_G60 przejeżdż+/-j+/-cy we władysławowie. Edited July 22, 2007 by dees Share this post Link to post Share on other sites
Monika 0 Report post Posted July 23, 2007 Wczoraj na odcinku drogi Ełk-Orzysz,fioletowe corrado. Share this post Link to post Share on other sites
Drzewo 0 Report post Posted July 23, 2007 Dzisiaj na stawki czerwone corrado WJ milo jakies naklejki honda czy cos Share this post Link to post Share on other sites
settler 0 Report post Posted July 23, 2007 Dzis Gdańsk, najpierw Jabłoniowa od obwodnicy do miasta granatowy Corek GWE po 19, pozniej godzine pozniej na Łostowickiej Sciro GD z jakimis wzorkami na tylnej czesci. Share this post Link to post Share on other sites
GUCIO 0 Report post Posted July 23, 2007 Na mokotowie koło parku dreszera na chodniku kilka razy widziałem już corka na WO chiba i karteczka na szybie do sprzedania Share this post Link to post Share on other sites
ninja 0 Report post Posted July 23, 2007 koło godziny 18:40 Rzeszów ul.Lwowska corrado RZE..... zderzak RS z rurkami chromoniklowymi czyje to Share this post Link to post Share on other sites
Kidaff 0 Report post Posted July 24, 2007 dzis kolo godz 12 na skrzyzowaniu Mireckiego z Roweckiego w Sosnowcu ciemne Scirocco SO.... kolega mnie nie widzial ani nie slyszal Pozdrowienia dla niego Share this post Link to post Share on other sites