Qbejs 0 Report post Posted May 24, 2010 Wczoraj Qbejsa przed kielcami, machalem ale nie odmachal o kurczem, corem jechałeś ? Ślepy się robie na starość :| Share this post Link to post Share on other sites
jacob 0 Report post Posted May 24, 2010 wczoraj nowy korek w ostrowcu kolo tesco g60 na sw blachach.kto to przyznac sie ? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted May 24, 2010 wczoraj nowy korek w ostrowcu kolo tesco g60 na sw blachach.kto to przyznac sie ? Jak wygląda nowe corrado? Ja będę w ten weekend w ostrowcu TSK **SE Share this post Link to post Share on other sites
Drzewo 0 Report post Posted May 24, 2010 o kurczem, corem jechałeś ? Ślepy się robie na starość :| Moj corr w rozsypce, jechalem innym autem wiec miales prawo nie zauwazyc, felgi na aucie masz teraz cale w polerce? Share this post Link to post Share on other sites
jacob 0 Report post Posted May 24, 2010 to jak bd to zajedz pod wsbip w ostrowcu topogadamy Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted May 24, 2010 podaj na pw jakiegoś koma to się odezwę Jako ze wszyscy się jarają nowym sciro ( nie wiem co w nim ładnego ) przesyłam jedno z trzech jakie stoi u mnie na parkingu. Jak każde z tych trzech, jest zawsze ujebane, brudne, i jakieś takie bez miłości Share this post Link to post Share on other sites
Rafal 0 Report post Posted May 26, 2010 Moje łowy z 20 maja: Sciro DSW w Strzegomiu - widziane o 17:24 Matowe Corrado na A4 pomiędzy Wrocławiem a Katowicami - zwolniłem nawet żeby wymienić spojżenia i pognałem dalej. Ktoś od nas ? Czerwone Sciro za Sosnowcem. Pozdro, Rafał Share this post Link to post Share on other sites
hanys 0 Report post Posted May 26, 2010 (edited) to czerwone Sciro? Rafal to trza bylo pisac i wpadac na herbate skoro leciales na Gorny Slask Edited May 26, 2010 by iceman Share this post Link to post Share on other sites
Rafal 0 Report post Posted May 27, 2010 Sciro było na blachach zaczynających się na SZA. Ice, nie miałem czasu, śpieszyłem się do domu do mojej Córeczki Spotkajmy się na zlocie Pozdro, Rafał Share this post Link to post Share on other sites
DanielG60 0 Report post Posted May 27, 2010 to czerwone Sciro? Rafal to trza bylo pisac i wpadac na herbate skoro leciales na Gorny Slask ta czerwona sciranga jest od kolesia o nicku: sławekGTA, czy jakoś tak borgu go zna Share this post Link to post Share on other sites
delfin 0 Report post Posted May 27, 2010 wracajac dzisiaj z Niemiec jadac przez Zawiercie widzialem Daro Share this post Link to post Share on other sites
LYSY1982 0 Report post Posted May 27, 2010 Przed chwila na estakadzie w Gdyni czerwone Sciro na rej GD niestety mialo mala stluczke (nie wiem czy ktos z klubu) Share this post Link to post Share on other sites
hanys 0 Report post Posted May 28, 2010 dzisiaj w Katowicach na Ochojcu biale Sciro mk2 na SK....A, pare dni temu widzialem je tez na Finskich Domkach... jakis mlody chlopak jezdzi tym Share this post Link to post Share on other sites
Verbus 0 Report post Posted May 29, 2010 Dzis nad jeziorkiem w Dominikowie srebrne nowe sciro ZS pomachane odmachane i pogadane Share this post Link to post Share on other sites
hanys 0 Report post Posted May 29, 2010 dzisiaj na A4 na wysokosci 3 stawow czarne nowe Sciro na katowickich blachach Share this post Link to post Share on other sites
Kwass 0 Report post Posted May 31, 2010 żółty Cor na tablicach GD na ulicy kamiennej we wroclawiu okolo g. 20:10 ktoś od nas? Share this post Link to post Share on other sites
Johnny 0 Report post Posted May 31, 2010 Czerwona Sroka na PO 44XXX z LPG na Antoniku w Poznaniu chyba pod sklepem z częściami, dziś o 9:30. Share this post Link to post Share on other sites
Rafal 0 Report post Posted May 31, 2010 Dziś (31.05) koło 7 rano tuż za Garbowem mijałem jadące w strone Lublina ciemne Corrado na blachach LU Pozdrawiam, Rafał Share this post Link to post Share on other sites
poprostu 0 Report post Posted June 1, 2010 W Łęcznej - kiedyś na LLE Pogadane z kierownikiem. PS. Jeszcze Paloma i Emil widzieli Coś mam niejasne przeczucie.... że może to być TO G60 którym kiedyś jeździłem. Takie zaćmienie mnie ogarnęło, że nie sprawdziłem. Pozdro dla właściciela! Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted June 1, 2010 (edited) w tomaszowie lubelskim pod sklepem moto granatowe sirocco, nawet ładne, na rejestracji SM Edited June 2, 2010 by antonio Share this post Link to post Share on other sites
sZcZeWi 0 Report post Posted June 2, 2010 wczoraj okolo 9:30 wyprzedzona i praktycznie od zjazdu z zakopianki na kalwarie praktycznie do samych wadowic widziana w lustrze biala sroka scala z gazem na KWI Share this post Link to post Share on other sites
hanys 0 Report post Posted June 2, 2010 nowych Szirokow u nas jak mrowkow... dzisiaj widziane biale w Katowicach Piotrowicach, chyba na SL o ile dobrze dojarzalem... Share this post Link to post Share on other sites
miły 0 Report post Posted June 2, 2010 Dzisiaj ok 18 na szosie stargardzkiej widziane jadące w kierunku płoni grafitowe corrado Zdaje się że to ten sam corr z którego właścicielem gadał Kacper a które stoi często niedaleko mojego miejsca zamieszkania Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted June 4, 2010 Widziane na tarchominie kolorek... chyba mysi Share this post Link to post Share on other sites
Grexon 0 Report post Posted June 4, 2010 wczoraj w godzinach wieczornych czerwone 16V na "budach" w brzeźnie, swoja droga bardzo ladna sztuka Share this post Link to post Share on other sites