kicaj 0 Report post Posted July 15, 2010 niestety łatwiej trzepnąć konia niż muchę ot taka życiowa obserwacja przyrodnicza mi się nasunęła Share this post Link to post Share on other sites
Maax 0 Report post Posted July 16, 2010 w srode w szczenie widziane białe corrado z czarna maska na ulicy komuny paryskiej... pomachane i odmachane:] Share this post Link to post Share on other sites
alien 0 Report post Posted July 16, 2010 niestety łatwiej trzepnąć konia niż muchę ot taka życiowa obserwacja przyrodnicza mi się nasunęła Share this post Link to post Share on other sites
match 0 Report post Posted July 16, 2010 Wczoraj kolo godziny 17. na trasie Wroclaw- Oborniki Śląskie czerwony corr na DTR w strone wrocka za Świniarami. Ori grill nowy typ, lampa sonar i chyba 16v pod maska, sądząc po znaczku na grillu Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted July 16, 2010 niestety łatwiej trzepnąć konia niż muchę ot taka życiowa obserwacja przyrodnicza mi się nasunęła Etam Ja zaobserwowałem coś innego Muszka była cacy jak była osiemnacha teraz to gruz Share this post Link to post Share on other sites
sZcZeWi 0 Report post Posted July 16, 2010 tak mi sie tez wydawalo ale nie moglem sobie przewinac co b ysprawdzic Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted July 16, 2010 http://allegro.pl/item1149935704_wheel_whores_wheel_whores_naklejki_jakosc_gratis.html sciro na ostatnim zdjęciu Share this post Link to post Share on other sites
poncheck 0 Report post Posted July 16, 2010 Etam Ja zaobserwowałem coś innego Muszka była cacy jak była osiemnacha teraz to gruz bullshit, właśnie teraz dopiero się dupa zrobiła http://www.forum.banzaj.pl/files/anna_mucha_nago_playboy_4_158.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Marian 0 Report post Posted July 16, 2010 (edited) ja ostatnio gdzies kora widzialem tylko nei pamietam gdzie kiedy i jak wygladal ktos od nas ?? Edited July 16, 2010 by Marian Share this post Link to post Share on other sites
Kryniol 0 Report post Posted July 16, 2010 "ktos od nas?" to kur.wa najlepsze pytanie na tym forum Share this post Link to post Share on other sites
Marian 0 Report post Posted July 16, 2010 ale bez kitu widzialem Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted July 16, 2010 Szybki był chociaż? Share this post Link to post Share on other sites
poncheck 0 Report post Posted July 16, 2010 to pewnie 16v wtedy Share this post Link to post Share on other sites
miły 0 Report post Posted July 17, 2010 Dzisiaj przypadkiem ustrzelony corr Aliena i właściciel potem też Pogadane, zapalone i ogólnie Alien ma fajne żaglówki w pracy :D Share this post Link to post Share on other sites
lukasz_61 0 Report post Posted July 18, 2010 w czwartek i piatek pod supermarketem Lewiatan w Gródku (podlaskie) czarne corrado w nowej budzie na blachach BIA xxxx, a w sobote pod tym samym marketem nowe sciro czerwone, chyba BI xxxxx BTW. te corrado w tym samym miejscu rok temu widzialem, wiec wlasciciel pewnie tam pracuje (ja tam wlasnie raz na rok jestem ) Share this post Link to post Share on other sites
Adanio 0 Report post Posted July 18, 2010 W piątek około 16tej wyjeżdżając już z Wawy na Gdańsk widziane jadące z przeciwka niebieskie Corrado na WPN. Potem już w okolicach Glinojecka też jedno głośno buczące jadące w stronę Warszawy. Share this post Link to post Share on other sites
Antonio 0 Report post Posted July 25, 2010 do 2 miesięcy tu stoi w dzień wygląda całkiem spoko, jeszcze nie spotkałem właściciela, wcześniej było na blachach SM, może ktoś zna to Sciro? Share this post Link to post Share on other sites
Verbus 0 Report post Posted July 26, 2010 w sobote w Drawnie niebieskie corrado na tablicach wroclawskich az mnie zatkalo w moich stronach to rzadkosc Share this post Link to post Share on other sites
DanielG60 0 Report post Posted July 26, 2010 (edited) takiego parcha ustrzeliłem na trasie Sucha Beskidzka-Kraków (we wsi Sułkowice) Edited July 26, 2010 by DanielG60 Share this post Link to post Share on other sites
Eternity 0 Report post Posted July 26, 2010 jesli chodzi o Drawno to pewnie mnie widzialas chociaz to tablice Świętokrzyskie. Siedzę tu do środy jeszcze... Share this post Link to post Share on other sites
Verbus 0 Report post Posted July 26, 2010 jesli chodzi o Drawno to pewnie mnie widzialas chociaz to tablice Świętokrzyskie. Siedzę tu do środy jeszcze... oo to byc moze jeszcze zdaze je zobaczyc bo wracam chyba we wtorek spowrotem do famili:) Share this post Link to post Share on other sites
Gosia 0 Report post Posted July 26, 2010 jakie blachy ? teraz stoi na TSK, ale wcześniej stał na innych chyba TJE, ale nie jestem pewna Share this post Link to post Share on other sites