Jump to content
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Recommended Posts

kicaj    0

niestety łatwiej trzepnąć konia niż muchę ot taka życiowa obserwacja przyrodnicza mi się nasunęła :lol:

Maax    0

w srode w szczenie widziane białe corrado z czarna maska na ulicy komuny paryskiej... pomachane i odmachane:]

alien    0

niestety łatwiej trzepnąć konia niż muchę ot taka życiowa obserwacja przyrodnicza mi się nasunęła :lol:

:D

match    0

Wczoraj kolo godziny 17. na trasie Wroclaw- Oborniki Śląskie czerwony corr na DTR w strone wrocka za Świniarami. Ori grill nowy typ, lampa sonar i chyba 16v pod maska, sądząc po znaczku na grillu

Guest   
Guest

Etam :)

Ja zaobserwowałem coś innego :) Muszka była cacy jak była osiemnacha :) teraz to gruz :D

sZcZeWi    0

tak mi sie tez wydawalo ale nie moglem sobie przewinac co b ysprawdzic :P:D

Marian    0

ja ostatnio gdzies kora widzialem tylko nei pamietam gdzie kiedy i jak wygladal

ktos od nas ?? :lol:

Edited by Marian

miły    0

Dzisiaj przypadkiem ustrzelony corr Aliena i właściciel potem też :P

Pogadane, zapalone i ogólnie Alien ma fajne żaglówki w pracy :D :D

lukasz_61    0

w czwartek i piatek pod supermarketem Lewiatan w Gródku (podlaskie) czarne corrado w nowej budzie na blachach BIA xxxx, a w sobote pod tym samym marketem nowe sciro czerwone, chyba BI xxxxx

BTW. te corrado w tym samym miejscu rok temu widzialem, wiec wlasciciel pewnie tam pracuje (ja tam wlasnie raz na rok jestem :P)

Adanio    0

W piątek około 16tej wyjeżdżając już z Wawy na Gdańsk widziane jadące z przeciwka niebieskie Corrado na WPN. Potem już w okolicach Glinojecka też jedno głośno buczące jadące w stronę Warszawy.

Antonio    0

do 2 miesięcy tu stoi w dzień wygląda całkiem spoko, jeszcze nie spotkałem właściciela, wcześniej było na blachach SM, może ktoś zna to Sciro?

zdjcie395.jpg

Verbus    0

w sobote w Drawnie niebieskie corrado :D na tablicach wroclawskich az mnie zatkalo :) w moich stronach to rzadkosc

DanielG60    0

takiego parcha ustrzeliłem na trasie Sucha Beskidzka-Kraków (we wsi Sułkowice)

25072010.jpg?t=1280128628

Edited by DanielG60

Eternity    0

jesli chodzi o Drawno to pewnie mnie widzialas chociaz to tablice Świętokrzyskie. Siedzę tu do środy jeszcze...

Verbus    0

jesli chodzi o Drawno to pewnie mnie widzialas chociaz to tablice Świętokrzyskie. Siedzę tu do środy jeszcze...

oo to byc moze jeszcze zdaze je zobaczyc bo wracam chyba we wtorek spowrotem do famili:)

Gosia    0

jakie blachy ?

teraz stoi na TSK, ale wcześniej stał na innych chyba TJE, ale nie jestem pewna :wacko:

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.